Следвайте ни

Напрежение на протеста, арестуваха полугол мъж СНИМКИ

viber icon

Напрежение се появи тази вечер на протеста в столицата, но до сблъсъци не се стигна.

Гражданка изрази недоволството си срещу продължаващите вече 38-и ден антиправителствени протести на площад „Независимост“. Тя заяви на протестиращите, че са платени, а действията им създават огромни затруднения в придвижването из централната градска част.

До сблъсъци не се стигна, а конфронтацията остана на ниво словесни пререкания, съобщава БНР.

"В период на пандемия и икономическа криза не трябва да се клати държавата. Да не блокират кръстовища, да можем да ходим нормално на работа. Не ги подкрепям, защото са платени, аз знам кой им плаща - руските служби, които стоят зад Божков и Радев". 

Друг човек също се възпротиви: "Не съм съгласен с тези блокади. Това е центърът на София, това е знаково място. Не може да има скара, химически тоалетни, кофи за боклук на Орлов мост", каза  той на кръстовището на Орлов мост, цитиран от БНР.

В социалните мрежи също кипи недоволство срещу блокадите. Хората се притесняват, че може да се достигне до нови блокади.

Затворени за движение са районът между Министерския съвет и Президентството и кръстовищата на Орлов мост и при Ректората на Софийския университет.

Близо до фонтана пред президентството тази вечер бе арестуван мъж по бельо. Причината е, че той видимо е употребил голямо количество алкохол, влизал е във фонтана, лягал е по земята. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

МУТРИ, ВЪН!

МУТРИ, ВЪН!

16.08.2020 | 06:24

╔═╗╔═╗─╔╗─╔╗╔════╗╔═══╗╔╗───╔╗──╔═══╗╔═══╗─╔╗──╔╗──╔═╗ ║║║║║║─║║─║║╚═╗╔═╝║╔╔╗║║║──╔║║──║╔═╗║╚╗╔═╝─║║──║║──║─║ ║║╚╝║║─║╚═╝║──║║──║║╚╝║║║─╔╝║║──║║═╝║─║╚══╗║╚══╝║──║─║ ║║──║║─╚══╗║──║║──║║══╝║║╔╝─║║──║║═╗║─║╔═╗║║╔══╗║──╚═╝ ║║──║║─╔══╝║──║║──║║───║║╝──║║──║╚═╝║─║╚═╝║║║──║║──╔═╗ ╚╝──╚╝─╚═══╝──╚╝──╚╝───╚╝───╚╝──╚═══╝─╚═══╝╚╝──╚╝──╚═╝

Отговори
1 4
Маймуна

Маймуна

15.08.2020 | 22:44

╔═╗╔═╗─╔╗─╔╗╔════╗╔═══╗╔╗───╔╗──╔═══╗╔═══╗─╔╗──╔╗──╔═╗ ║║║║║║─║║─║║╚═╗╔═╝║╔╔╗║║║──╔║║──║╔═╗║╚╗╔═╝─║║──║║──║─║ ║║╚╝║║─║╚═╝║──║║──║║╚╝║║║─╔╝║║──║║═╝║─║╚══╗║╚══╝║──║─║ ║║──║║─╚══╗║──║║──║║══╝║║╔╝─║║──║║═╗║─║╔═╗║║╔══╗║──╚═╝ ║║──║║─╔══╝║──║║──║║───║║╝──║║──║╚═╝║─║╚═╝║║║──║║──╔═╗ ╚╝──╚╝─╚═══╝──╚╝──╚╝───╚╝───╚╝──╚═══╝─╚═══╝╚╝──╚╝──╚═╝ Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/analizi-i-komentari/viktor-dimchev-srazi-radev-kato-mu-otgovori-v-negov-stil_news764196.html

Отговори
2 5
Нали

Нали

16.08.2020 | 03:03

Време е президентът да подава оставка и да ходи в затвора!

Отговори
7 1
irinka

irinka

15.08.2020 | 22:44

Свинщината е незаконна, така че Фандъкова да разчиства кочината или да се омита при маргиналите.

Отговори
8 3
Севда

Севда

15.08.2020 | 22:42

Крадливият пeдераст от Банкя приключи.

Отговори
4 9
Нали

Нали

16.08.2020 | 03:04

Румен Радев е педeраст

Отговори
8 2
!!!

!!!

15.08.2020 | 22:17

Другарят Методиевич да си подава оставката веднага!

Отговори
4 10
К.К

К.К

15.08.2020 | 21:43

Президента да си подава оставката веднага!!! На този протест имали нормални хора!!!

Отговори
15 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?