46
Следвайте ни

Нападение в ЛГБТИ център, замесиха името на Боян Расате

viber icon

Група мъже са нахлуха в офис на ЛГБТИ организация в София, съобщи NOVA. Момиче е било ударено в лицето и твърди, че е било нападнато от Боян Расате. Той отказа коментар, но не отрече категорично случилото се.

Хората, които са били вътре в офиса, твърдят, че целият им офис е изпочупен от нападателите.

"Група от няколко души нахълтаха в офиса и просто започнаха да удрят и да блъскат всичко. Мен ме удариха в лицето. Познаваме хората, този, който ме удари, е Боян Расате. Него го разпознах със сигурност. Техника, вътрешни врати, всичко е счупено или разхвърляно". Това е разказала Глория, която твърди, че е нападната.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Mda

Mda

02.11.2021 | 22:29

Ей хомота стига сте парадирали, то не са паради то не са дъги, ближете се па мазетата и не ни занимавайте сбърканяци

Отговори
2 0
Предизборни фашистки представления

Предизборни фашистки представления

30.10.2021 | 22:02

Боян Расате (с рождено име Боян Боянов Станков) е български националист, лидер на Български национален съюз – Нова Демокрация (БНС-НД), председател на движение „Гвардия“. Почетен член на Испанската фаланга и национален представител на Европейска Акция (ЕА) за България, бивш лидер на НПО Български национален съюз "Еделвайс" (БНС "Еделвайс").

Отговори
0 2
Майна

Майна

30.10.2021 | 22:01

Браво! Дай Боже повече такива новини. Поредната причина да гласуваме за Боян Расате за Президент и за парламент , а не за ония зелен чорап

Отговори
8 7
България

България

30.10.2021 | 22:31

То освен за Бай Ганьо които си предава важностите без покритие какво да очакваме от тая държава.Такиви като този Малоумникоман мястото му е в затвора

Отговори
5 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?