Следвайте ни

На море през септември? Ето докога продължават жегите

viber icon

Лятото на 2020 година дотук беше топло, по-сухо от обикновено и изпълни всичките ни желания за горещи дни, подходящи за море и пътувания. Всички се питаме докога ли ще продължи?

Септември започна с изключително горещ ден, в който температурите на много места надвишиха 32-33 градуса. Все още е подходящо да се възползвате от морските ни курорти и да посетите любимите плажове за няколко дни, пише actualno.com. Лятото ще продължи и през следващите дни, а септември ще ни радва със сравнително високи температури. Към 4-5 септември ще усетим увеличение на облачността на Северозападна и Централна България и можем да очакваме леки превалявания.

По морето валежи не се очакват засега и имате още няколко дни да се насочите към морето. По-сериозни превалявания може да има след 15 септември, когато и можем да очакваме минимални температури от 10 градуса, а максимални от 22-24 градуса.

Целият месец се очаква да бъде с 1-2 градуса по-топъл от обикновено, а по-чести валежи можем да наблюдаваме в Западна България. Динамиката на атмосферните процеси през септември е по-малка, но можем да очакваме силни превалявания и градушки в края на месеца, въпреки че все още е рано да се прогнозира за този период.

Ако сте планирали отпуската си около първия национален празник този месец - 6 септември, можете да пътувате и до морето за няколко дни последни летни преживявания на плажа. Не забравяйте да се насладите на всеки ден, независимо от температурите!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Susan Benson

Susan Benson

02.09.2020 | 17:50

Здравейте, Имате ли нужда от заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: ([email protected]) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг. Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 3%. * Високи цени на одобрение * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Няма скрити такси Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини. Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес. За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез: Имейл: [email protected] ИЛИ; WhatsApp: +447903159998

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?