Следвайте ни

На корона парти: Купонджии се барикадираха, не пуснаха полицаите

viber icon

Празнуващи на корона-парти в столичен хотел се барикадираха и не допуснаха екипи на здравната инспекция да извършат проверка. Екшънът се е разиграл снощи в столичния кв. "Бояна".

Част от тях се заключиха в помещението и така не позволиха на проверяващите от полицията и РЗИ да извършат проверка. Други пък се опитали да избягат през различни изходи на сградата, информира БНР.

През изминалата нощ проверки са извършени и на още няколко места. Съставени са актове и полицейски разпореждания.

Днес ще е третият ден, в който полицаи и здравни инспектори ще проверяват как се спазват противоепидемичните мерки в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини.

Операциите за спазване на противоепидемичните мерки станаха традиция през последните месеци. При тях често се откриват много нарушители, основно в ресторанти към хотели.

Десетки актове за нарушения на противоепидемичните мерки издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София в петък и събота както на юридически лица, така и на граждани. Акт получи и кметът на район „Кремиковци“ заради  струпване на хора, неспазване на дистанция и неносене на маски по време на организиран празник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ний барикадирани твърдим

Ний барикадирани твърдим

07.02.2021 | 12:11

Ниье бе Тва не е барикадиране Тва е колективна самойзолация по съветите на Другарите Кукунчеф Муфтанджийски и ръководната роля и воля на Партията Как ората да допуснат до себе си неваксинирани или без ПиАр тестове други ора Невъзможно Те са под карантина и са се самоизорилали Та ..Значи според тук списващите еврейски ко ......пелдаци аз миналата година не съм бил под карантина 14 дни под заплаха от санкций А съм си бил направил частен едноличен купон парти веселба Да така беше голямо парти 14 дни А сега щом вие твърдите че самоизолацията е барикадиране аз твърдя че не е имало Холокост А е имало санитарни мерки срещу еврейската зараза

Отговори
4 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай