Следвайте ни

НА ЖИВО Сбъркахме ли с разхлабването на мерките у нас? Говори министър Костадин Ангелов

viber icon

Днес в 10 часа в Гранитната зала на Министерския съвет министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов ще даде брифинг за актуалната обстановка с разпространението на COVID-19 у нас и предприетите противоепидемични мерки.

На брифинга ще присъстват също главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, маг. фарм. Богдан Кирилов, председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов, председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски, директорът на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ проф. Асен Балтов и директорът на НЦЗПБ проф. Тодор Кантарджиев.

Днес е първият ден, в който три класа - 7., 8. и 12. се връщат присъствено в час за две седмици. Притесненията на родители и учители са големи и има очаквания за покачване на заразените. Неофициално в лекарските среди се говори, че заради вече започналото увеличение на новите случаи през март мерките ще бъдат отново затегнати.

Целия брифинг гледайте НА ЖИВО с „Марица“ от 10 часа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Лекар

Лекар

04.02.2021 | 10:26

Отварянето сега беше и е абсолютно грешен ход,който ще ни изяде главата. Именно заради едните избори ще се прецакаме. Ганьо е п.рост и недисциплиниран. Пълчища от ученици са по улиците. Компании се веселят по скрити заведения и къщи. Т.ъпотата е отличителния белег на българина!

Отговори
4 1
Даа

Даа

04.02.2021 | 09:49

Ааааа, няма да има ново затваряне - идат ИЗБОРИ! Сикаджиите едва ли ще рискуват да затворят отново държавата, пука им за здравето на хората, за тях най-важни са спечелването на изборите!

Отговори
8 0
Сик

Сик

04.02.2021 | 10:23

Абсолютно. В момента има само 4 държави в Америките и Европа с разхлабени мерки - Португалия, Украйна, Швеция и България. Резултатите ги знаете.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай