Следвайте ни

НА ЖИВО Разпитват лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Националната полиция

viber icon

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е извикан днес на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. За това съобщи самият той на брифинг в партийната централа преди два дни.

Борисов обясни, че трябва да се яви в 10.00 ч. за снемане на сведения и добави, че не знае за конкретната причина.

Предположи обаче, че зад изпратената му призовка стои вътрешният министър Бойко Рашков. Преди изборите Рашков разказа в интервю, че по време на първия кабинет на Борисов той е спасил свой министър, като оказал натиск на свидетел по дело.

Половин час преди разпита на лидера на ГЕРБ се очаква да започне протест в негова подкрепа. 

 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

мазньо

мазньо

15.07.2021 | 13:48

нали няма да го из/пуснете/?!?! мазния глупак....

Отговори
1 3
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

15.07.2021 | 12:02

ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ И ИВАН КОСТОВ НЕ СА В ЗАТВОРА--ДОКГА ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА??

Отговори
3 7
Тошко

Тошко

15.07.2021 | 10:31

Героизирахте бат Бойко и нещата в държавата се преобръщат. Слави вече е най - мразения от всички партии. Задават се нови избори и ГЕРБ сигурно ще спечели и то с много!

Отговори
6 6
гражданин следовател

гражданин следовател

15.07.2021 | 10:10

Няма такава хахава маймуна като Буци.

Отговори
7 10
Тошко

Тошко

15.07.2021 | 10:16

Има такава маймуна и в момента е Министър на вътрешните работи!

Отговори
10 8
Ето я гаврата на отвратителната, крадлива СИКаджийска мутра с паметта

Ето я гаврата на отвратителната, крадлива СИКаджийска мутра с паметта

15.07.2021 | 09:16

https://offnews.bg/analizi-i-komentari/sram-me-e-che-balgarin-se-podigrava-na-kolazhi-na-zaginali-geroi-755607.html -- Срам ме е, че българин се подиграва на колажи на загинали герои -- Да ви разкажа за Колумбия. Совалката Колумбия. Колумбия е първата совалка в космическата флотилия на НАСА. Първата ѝ мисия продължава от 12 до 14 април 1981 година. Колумбия извършва общо 28 полета. Прекарала е в космоса общо над 300 дена. В последния си полет "Колумбия" се отправи на 16 януари 2003 г. Екипажът включва 7 души: 45-годишния командир Рик Хъсбанд, летял в космоса през 1999 г., 41-годишния пилот Уилям Маккул, за когото това е първи полет в космоса, 46-годишния Дейвид Браун, за когото това също е първи полет в космоса, 41-годишната Калпана Чаула, летяла през 1997 г. със совалката "Колумбия", 43-годишния Майкъл Андерсън, летял през 1998 г. със совалката "Индевър", 41-годишната Лоръл Кларк, за която това е първи полет в космоса, 48-годишния Илан Рамон, първия астронавт на Израел. На 1 февруари 2003 г., 16 минути преди планираното приземяване, совалката се разрушава в плътните слоеве на атмосферата. Това става на височина около 63 км, когато скоростта й е 20 000 км/ч. Всички намиращи се на борда астронавти загиват. Отломки от "Колумбия" падат на около 500 мили от Кейп Канаверал. След катастрофата в САЩ и Израел е обявен национален траур. Заради загиналите астронавти. Заради загиналите герои. Разказвам ви всичко това, защото днес един политически отломък е използвал колаж на тази снимка. Използвал е колаж на снимка на загиналите астронавти на Колумбия. На официална партийна пресконференция. За да се присмее на политическите си опоненти. И си ръкопляска доволен. Лакеите му ръкопляскат доволно. Радват се. На колаж на загинали астронавти. Не знам дали има дъно отвратителността. Но ако има, днес беше ударено. Срам ме е. Срам ме е, че българин се подиграва на колажи на загинали герои. Срам ме е, че този българин ни е управлявал. Срам ме е, че този българин се е заобиколило с лакеи, които ръкопляскат на колаж на загинали герои. Поклон пред паметта на героите. Извинявам се от името на всички българи. Ние не сме такива. Надявам се, че не сме такива. Надявам се, че няма разумен човек, който да иска да се подиграва с колажи на загинали герои. Днес е един срамен ден за България. Спокоен ден!

Отговори
10 12
Ох чеде

Ох чеде

15.07.2021 | 10:11

Аз бих ти предложил като толкова те е срам и не можеш да му гледаш изпъкналите вени да се обърнеш да се наведеш и да си отвориш широко задните бузи.След това да го поемеш без вазелин пожарникарския маркуч.

Отговори
11 4
слугите .....

слугите .....

15.07.2021 | 09:01

Такова густо изпитвам от всяко ненадйно изскачане от тъмното на Борисов... Така се забавлявам на този селски ид.иот ! и слава Богу че го има това недоразумение да се повеселим на края на кариерата му....е така да си му млатим всеки ден по една шпинга....и в тази жега като се добави слънчасването му направо става шоу.....ама с просташки халтурки.... сега ще ми е густо Херо Мустафа да му покаже директен червен картон след гаврата с астронавтите..............е.бах те в боклука...ти и Цвета ще избиете едновременно тъпомера...... чудя се каква е реакцията на големия дипломат Митов с тази гавра с фотоса на загиналите астронафти???!!! искам да го чуя някоя мисирка да му зададе въпрос ?!?! Не ви ли беше неудобно даже да ръкопещите.....на този гн.усен скеч ...от този дебил Борисов... МИТОВ ДАЙ ОТГОВОР: - ХАРЕСА ЛИ ТИ ХАЛТУРКАТА С АСТРОНАФТИТЕ НА ТВОЯ ЛЮБИМ ГЕРОЙ БОЙКО БОРИСОВ?!?! -НЕ ТИ ЛИ СТАНА НЕУДОБНО ДА ОСТАНЕШ В ЗАЛАТА?!?! -ГОРД ЛИ СИ С БОЙКО БОРИСОВ И ПОСТЪПКАТА МУ?!?!?! -НАКРАЯ ТОВА ПО ПРОТОКОЛ В ДИПЛОМАЦИЯТА КАКВО ЗНАЧИ ??!?!?!

Отговори
12 9
БЕЗ ЖАЛ....ПО ЗАСЛУГИ.....

БЕЗ ЖАЛ....ПО ЗАСЛУГИ.....

15.07.2021 | 08:50

МАЛИИИ МАЛИИИ КАК Е ИЗКРИВИЛ МУТРАТА ОТ ЗЛОБА....ВИДЯ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТИ ДА КОЛИШ ТИ ДА БЕСИШ ???? СЕГА ЩЕ СИ УВИСНЕШ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ВЪЗЕЛ ДЕТО ГО ТОЧИШ НА КОЙТО ТИ ПАДНЕ ОТ 12 ГОДИНИ... А СЕГА ДА ВИДИШ КАК СЕ ФАБРИКУВАТ ДЕЛА....АМА В ТВОИТЕ ИМА И ИСТИНА ... ЩЕ ГНИЕШ КАТО САДАМ В НЯКОЯ ПОМИЙНА ШАХТА ДОКАТО ТЕ НАМЕРЯТ БИКОВ И МИТОВ...ЩЕ СЕ ПОКАЖЕШ КАТО СКОТ ....ЦВЕТА МОЖЕ ДА ТЕ СКРИЕ В НЯКОЯ ТЮТЮНЕВА НИВА В КЪРДЖАЛИЙСКО ЗАТРУПАН ОТ БРАКУВАНИ ПОЦИНКОВАНИ КОФИ..............

Отговори
11 9
Тошко

Тошко

15.07.2021 | 10:24

По важното от злобата която ръсите срещу Борисов е, че "мача се обръща" и скоро ще имаме Борисов 4! Вижте се огледайте се че карикатурата: Слави, Мая, Ристю, Нинова и Гнома не ставате за нищо! Сега започва джагъртането Ви до пълното Ви заличаване в парламента!

Отговори
9 4
Пич

Пич

15.07.2021 | 08:30

Да го прибират по бързо. Че жегата нему понася. На 4 километър чакатго.

Отговори
14 9
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ТИКВУНЕ.ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО НЕ СЕ БЯГА

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ТИКВУНЕ.ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО НЕ СЕ БЯГА

15.07.2021 | 08:25

ТИКВАНАГА ,ВИДЯ ЛИ КОЛКО Е ХУБАВО ДА ТЕ РАЗКАРВАТ ПО РАЗПИТИ.ТОВА КОЕТО ТИ ПРАВЕШЕ С НЕОДОБНИТЕ ТИ ОПОНЕНТИ.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ НЯКОИ ПОЛУЧИХА И НЕНАДЕЙНИ ИНФАРКТИ.СПРАВКА МИШО БИРАТА ,ВАЛЬО ТАНОВ ,ЖЕНАТА НА МИШО БИРАТА И Т. Н.ПРОБЛЕМЪТ НА ТЕЗИ ХОРА БЕ , ЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО ЗНАЕХА.

Отговори
12 9
нека ги боли

нека ги боли

15.07.2021 | 08:20

НАПРАВО ДА ТЕ ТОВАРЯТ КАТО ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ПОМНИШ ЛИ НА КОЛЕНА СТАНИ ПАДНИ....И ШУТ В ДЕБЕЛИЯ ГЪ.З.....АМА ЗДРАВ С КУБИНКА....

Отговори
13 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?