49
Следвайте ни

НА ЖИВО Преговори ден 4: Търсят се пресечни точки в социалните грижи и туризма

viber icon

Продължават преговорите на експертно ниво за изработването на коалиционно споразумение между "Продължаваме промяната", БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България".

Четири са водещите теми днес – труд и социални грижи, туризъм, национална сигурност и спорт. Ще се обсъждат основните проблеми по сектори, предложенията и мерките, които предвиждат партиите.

Срещите ще бъдат предавани на живо в профилите в социалните мрежи на "Продължаваме промяната".

Целта на серията от дискусии по ключови политики, която ще продължи до събота, 27 ноември, е да се изработи коалиционно споразумение. То трябва да бъде одобрено и подписано от лидерите и на четирите политически формации.

https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/videos/300246695340525

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Дядо ми казваше на времето

Дядо ми казваше на времето

26.11.2021 | 20:35

Да знаеш, който лъже той и краде!

Отговори
1 0
Марийка

Марийка

26.11.2021 | 15:22

Емилия Масларова води преговорите от страна на БСП в ресора труд и социални грижи! Бентли в цвят червен.

Отговори
3 0
Георги v.

Георги v.

26.11.2021 | 11:44

Бликат популизъм, демонстрации на прозрачност с цел да бъде заблудено за пореден път обществото. Част от това общество са си откровени тъпанари, които сънуват "царски сънища",и гласуваха както за чалгаджията, така за Симеон, Бойко Борисов, а сега за мургавия измамник и изцъкления мошеник. Най-жалки са БСП, ДБ, и особено ИТН, които само и само да останат на власт са съгласни на всичко.

Отговори
7 2
Андрей

Андрей

26.11.2021 | 17:44

А ти как предлагаш да стане по публичен и прозрачен дебата?

Отговори
0 1
Калуди

Калуди

26.11.2021 | 11:10

Не на статуквото беше верую на две от парламентарните "сили", които сега подвиха опашка в следвствие на отлива на гласоподаватели за тях и тотално предадоха концепцията си от предните две гласувания. Сега на драго сърце водят разговори с БСП защото ясно виждат, че ако се стигне до още едни избори има реалния шанс да не минат 4 процентната граница и тогава изобщо няма да стигнат до разпределението на кокала. Ето това са партиите на подмяната - готови са да извъртят задница на където им е удобно предавайки всички свои избиратели. От цялата работа печели само и единствено БСП, които нямаха никакъв шанс да влезнат в управлението, а сега ще бъдат първа политическа сила просто защото нито ПиПи, нито Има-няма такъв народ са партии и нямат никаква концепция как ще управляват, а ДеБа-та са шайка бивши партийци от различни партии, които знаят само как да лапат от голямата баница. Да ни е честит новия кабинет - напред към нови рекорди в кражбите и корупцията.

Отговори
7 3
Андрей

Андрей

26.11.2021 | 17:46

В смисъл предлагаш още едни избори да има след два месеца, така ли?

Отговори
0 1
Шубе ли ви е от нови избори

Шубе ли ви е от нови избори

26.11.2021 | 20:38

Нали си имате машини които да ви наливт гласове с лопатата

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?