Следвайте ни

Борисов: Водопроводът от Белмекен никога не е правил аварии ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Перник Станислав Владимиров инспектираха дейността по поставянето на новите ВиК тръби в Перник. Двамата разгледаха трасето по полагането на новите съоръжения в миньорския град. С министър-председателят са финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

,,Нощният режим на водата в Перник се запазва засега, за да няма допълнителни щети'', сподели градоначалника на Перник пред Борисов.

,,Много хейт имаше, но ако някой си мисли, че водата се носи на ръка... Това е уникално съоръжение'', отсече Нанков.

,,Отстрани, като даваш акъл, е по-лесно винаги", коментира Борисов.

,,Навремето като бях в Банкя мъжете се бяха събрали, изкопаха си водопровод'', разказа министър-председателят, след като кметът на Перник обясни, че 80 на сто от ВиК в квартала ще бъде подменен и че аварии се случват, тъй като водопроводите са правени от самите стопани.

,,Водопроводът от Белмекен не е правил аварии. Много фалшиви новини се създадоха от този водопровод, но той дава вода за 30 хиляди души'', посочи Станислав Владимиров.

,,За един месец докарахме 300 хиляди литра вода'', припомни Борисов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Знаещ

22.05.2020 | 16:24

Тиквоча хич го няма в сметките/в какво ли го има,та се чудя/,за 1 месец докарал 300 000 литра вода,което е цифром и словом е 300 кубика.С толкова вода само градинките в града не можеш да напоиш,камо ли да стигне за хората.Много е лесно да си невеж,плямпаш каквото ти падне и простите се кефят.

Отговори
1 0

нещо се е объркал

22.05.2020 | 12:41

За месец докарали 300 хиляди литра, хиляда литра са 1 кубичен метър. Това значи че на ден са докарвали по 10 кубика, което е малко!

Отговори
4 1

Susan Benson

22.05.2020 | 12:37

Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства. С наличието на паричен излишък в нашата компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение чрез финансиране на клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? Искам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Ако четете това и знаете, че се нуждаете от финансова поддръжка, можете просто да ни пишете чрез имейл: [email protected] или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; * Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. * Високи цени за одобрение * Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете чрез: Имейл: [email protected] ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени

Отговори
0 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?