Следвайте ни

МВР с хайки за превишена скорост по граждански сигнали

viber icon

Специализирана операция „24 часа контрол на скоростта" ще се проведе в края на октомври на територията на цялата страна. Акцията е част от предприетите мерки на Пътна полиция за подобряване на влошената пътно транспортна обстановка в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Голям дял от тежките пътни инциденти със загинали и ранени на пътя се дължи на превишената или несъобразената с пътните условия скорост. Подобна е и ситуацията в останалите държави от Европейския съюз. Една от основните мерки в някои водещи държави-членки на ЕС е провеждането на специализирани полицейски операции „24 часа контрол на скоростта".

От Охранителна полиция информират, че на електронна поща [email protected] гражданите могат да подават свои предложения за местата за извършване на контрол на скоростта. Събраната информация ще бъде анализирана от териториалните структури на Пътна полиция и такива места ще бъдат включвани като точки за контрол.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ani_luboo@abv.bg

[email protected]

17.10.2014 | 18:33

В западното платно на моста на Адата, на изхода за Съединение до бензиностанция Еко /има два знака\"30\" един след друг/. Благодаря за вниманието.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?