Следвайте ни

Мутафчийски избухна: Само в България спорим коя ваксина е по-добра

viber icon

„Само в България върви такава полемика коя ваксина е по-добра – такова нещо не съществува в цивилизования свят в момента. В Западна Европа не се говори такова нещо. Слагат се всички, които са утвърдени, смята се, че щом са утвърдени са надеждни, по-добре с каквато и да е ваксина, отколкото никоя“. Това заяви началникът на Военномедицинска академия (ВМА) и председател на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски пред журналисти.

Относно това дали са доволни от процеса и желанието на хора да се ваксинират, Мутафчийски заяви: „Доволни сме. Хората проявиха зрялост. Вчера и онзи ден бях свидетел във ВМА как се случват нещата. Най-възрастният ваксиниран е на 96 години, най-младият е на 18 години. В целия спектър от възрасти хората са мотивирани да го направят“.

По думите му вчера във ВМА са ваксинирани над 1160 души.

„В България съществуват теоретично минимум 4 милиона, които са незащитени. Трябва да се ваксинираме, за да прекършим гръбнака на епидемията, това може да стане само с ваксини с нищо друго“, каза още ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

заблуди

заблуди

23.02.2021 | 07:19

Г-н генерал, в Германия близо 1 милион ваксини на Астра-Зенека стоят неизползвани, защото никой не ги иска! Защо постоянно се мъчите да заблуждавате хората, а искате да се повиши доверието! Тази ваксина в доста страни въобще не беше одобрена!

Отговори
0 0
Плашилото Муфтанджийски

Плашилото Муфтанджийски

22.02.2021 | 21:32

Като го харесваш Лапай му го Егати извратения вкус Харесвал го Харесвала го Изватеняци

Отговори
0 1
Казах

Казах

22.02.2021 | 20:49

Като Бъргарите са прости Мамка ви чифутска Събирайте си партакешите и беж в Израел Боклуци мръсни Как може да давате такива оценки за домакина ви който ви търпи простотийте Българския народ Беж към Израел че търпението ни е на привършване

Отговори
0 0
Злоба или Омраза Гнус чифутска Не можахте да научите значението на дум

Злоба или Омраза Гнус чифутска Не можахте да научите значението на дум

22.02.2021 | 20:05

Нито съм злобен нито неграмотен чифутко мръсна Първо съм Българин и съм грамотен и се гордея с това Мойте предци св св Кирил и Методий са дали нещо на света Писменост Джон - Иван Атанасов е дал на света компютъра На Стефка Костадинова рекорда вече векува Имам си Родина с 1300 годишнина а не чифути като вас който имате насилствено създадена държава на изконни арабски земи Вие винаги сте били номади без държава Наказани от Бога заради вашия мързел крадливост предателство лакомия Носещи всички отрицателни качества който един нормален Човек не трябва да притежава А чифутщината и ваксата друм да ви няма и одете да си я показвате във вашия Израел който скоро много скоро няма да съществува Народите се усетиха от къде идва злото и тежко ви и горко Не съм злобен Мразя ви безплатно и безлихвено

Отговори
1 2
Доктр  Мутафчийски!

Доктр Мутафчийски!

22.02.2021 | 18:25

Вие България към цивилизования свят ли я отнасяте?В цивилизования свят т.е. в другите страни хората се вслушват в съветите на своите джипита и тогава се ваксинират. Насилственото предлагане на един вид ваксина може да се счита за дискриминационно.

Отговори
3 4
Юлия

Юлия

22.02.2021 | 18:03

Няма ли най-после да си напишеш името? Ти си неграмотен и злобен. Писанията ти са без всякакъв смисъл.

Отговори
0 1
Ами

Ами

22.02.2021 | 18:03

Внасяй от най хубавата ваксина и няма да има обсъждане. Както е в Израел. Но когато вие се ваксинирахте сигурно добре сте го обсъдили.

Отговори
2 1
Тю бре Нахален чифутин Като конска муха Прав е бил Майн Фюрер

Тю бре Нахален чифутин Като конска муха Прав е бил Майн Фюрер

22.02.2021 | 17:36

Бучи си ги всички еврейски ваксини без да спориш със себе си чифут нещастен знаеш къде ти казвам Между задните бузи имаш отверстие

Отговори
1 7
....

....

22.02.2021 | 19:49

Аз много харесвам Мутафчийски, но тук не съм съгласен с него. Когато дойде Файзера се набоцкаха всички. Ако са искали Астра Зенека защо не си отстъпиха реда на някой друг, който иска Файзера, ами си ги сложиха на тях си? Едната е с над 90% защита, другата с около 70. Нали се сещате къде е разликата? Така че ТРЯБВА да има избор кой с коя иска.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай