Следвайте ни

Мрежата пламна! Слави, защо й отказа?

viber icon

След обръщението на Слави Трифонов към Корнелия Нинова, под поста му във Фейсбук се появиха коментари на недоволни от неговото решение, пише tribune.bg.

Ето част от тях:   

В политиката трябва дипломация, Слави а не първосигналност. Дори и да си прав начина по който отряза Нинова е само в твой минус.

Слави, ако на теб ти се даде мандат за съставяне на правителство с кои партии ще го направиш?!?! С подобно крайно поведение спрямо потенциален коалиционен партньор друго освен политическа криза и нови избори не ни очаква.

Абе Слави защо отказа на Нинова...... много превъзбуди червените шишарки

Това не е шоу Слави , това е политика. Гледай си чалгата.

Да, Слави стои откъм брега на Боко!!!Той е и срещу Радев!Въобще Слави се представя за новото лице ама е старото на нещо старо и ретроградно!Важното е да има келепир!

Голяма е разликата между политика и музика. Политиката е идеи и каузи ,а не емоци

Славчоооо, реката има само два бряга , бе ! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова , а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу , май хабер си нямаш от политика.

Смешен си!! Ако имаш поне малко мозък(в което много се съмнявам) ще престанеш да публикуваш мисли с малкото ти мозъче-или липса на такова

Господин Трифон , все си мислех , че идеята е ЗА бъдещето на България, а не срещу някой. Аз не виждам нищо лошо в тази покана. Ако така я караме пак нищо няма да се промени. Това означава, че и добрата идея не е добра, щом е от другата страна на брега. Нали идеята е в името и просперитета на България ? Или нещо не съм разбрала  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

коко

коко

20.01.2021 | 23:07

Слави !!! Ние от ГЕРБ ти Благодарим и те приветстваме!!

Отговори
4 2
Дон Корлеоне

Дон Корлеоне

20.01.2021 | 21:04

Не разбрахте ли , че основните три партии трябва да се изметат, ако искате промяна, радикална, ама вие сте много прост материал, както сам ви каза БОКо,мкак да разберете...затова ще продължите да мизерствате...

Отговори
4 6
До г'син Дон Корлеоне

До г'син Дон Корлеоне

20.01.2021 | 22:14

Ами тя основната партия е една - БКП. Кои са другите две, казваш??

Отговори
1 2
Аз конкретната

Аз конкретната

20.01.2021 | 20:43

Боже Боже Боже пак всеки не си е на мястото......

Отговори
5 1
......................................................................

......................................................................

20.01.2021 | 20:27

Слави е поредната патерица на бсп и дпс. Ще им се надупи, но след изборите ако ги спечелят и им трябва трети за правителство.

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай