Следвайте ни

Московски и синът му излезли на разходка без планински водач

За нови обстоятелства около смъртта на малкия син на транспортния министър Ивайло Московски информират издания.

Източници на вестник „Вяра” съобщиха, че Ивайло Московски е бил в компанията на няколко приятелски семейства. Шейните не били наети от местните фирми, а са докарани от София. Машините са изключително мощни от по 150 кубика и са впечатлили дори служителите на фирмите, отдаващи под наем подобна техника в курорта.

Туристите са се отправили на разходка, без да наемат и водач от Боровец. По непотвърдена информация водач е бил Ваньо Тодоров. Групата на министъра поела към Шанцата, разходката продължила и след това, където трасето представлява горски път. Участъкът е тежък с много остри и големи завои. Предполага се, че шейната се е движила с висока скорост, излязла е от пътя и се удря в дърво.

Припомняме, че 4-годишният наследник на министъра загина при трагичен инцидент с моторна шейна в Боровец. Сигналът за трагедията е получен към 15,15 часа в полицията. От транспортното министерство излязоха със съобщение, потвърждаващо новината, че загиналото дете е малкият син на транспортния министър Ивайло Московски.

Трагедията потресе курорта. Инцидентът е станал на около 1 км от Боровец, районът до късно беше отцепен от полиция за оглед, свидетелите са давали показания. Предприети са действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до нещастния случай.

 

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?