Следвайте ни

Момиче упои до смърт чужденец в хотел и го ограби

viber icon

Гост в хотел е би упоен смъртоносно и ограбен. Гостът е бил чужд гражданин, отседнал във варненснки хотел, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

На 8 август по обяд бил получен сигнал за открит починал гост в стая на хотел във Варна, чужд гражданин. При извършения първоначален оглед не били открити следи от насилие, но експертите забелязали, че от стаята на жертвата видимо липсвали вещи.

След извършената аутопсия обаче била разкрита причината за смъртта - остро настъпила интоксикация (свръхдоза упойващи вещества).

В резултат на стартиралите незабавни оперативни действия, само в рамките на денонощие, криминалистите на варненската полиция влезли в дирите на извършителите на престъплението. Извършени са арести на 22-годишна жена и на двама мъже - на 43 и 34 г. И тримата са от Русе.

При задържането им, в тях са намерени и наркотични вещества. В рамките на процесуално-следствените действия са открити вещите на жертвата.

По случая е образувано досъдебното производство за извършен грабеж, придружен с убийство, като жертвата е била поставена в безпомощно състояние и деянието е извършено от трима души, сговорили се предварително да вършат грабежи.

Разследването продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Проверява се съпричастността на тримата и към други подобни престъпления на територията на страната.

Предстои привличането на задържаните като обвиняеми и за други престъпления.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?