Следвайте ни

Митко Павлов за Тома Биков: Лаенето и пенявенето във Фейсбук са напълно излишни

viber icon

Митко Павлов е човек, който владее самоиронията до съвършенство - нарича себе си Малката Митанка. С необикновеното си чувство за хумор и яркото присъствие в медийното пространство водещият коментира всякакви теми и увлича хиляди последователи в социалните мрежи.

Този път  Митко Павлов е взел на мушка депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Причина за гнева на водещия вероятно е публикация на депутата в социалната мрежа, в който се споменава името на служебния министър Кирил Петков и казусите с държавния бюджет и гражданството.

В своя пост Павлов критикува депутатското говорене  и го определя като "лаене" и "пенявене".Според него новият председател на комисията по култура и медии в парламента е недопустимо да говори по този начин, независимо коя е трибуната.

Водещият, който кара хората да се усмихват, не пропусна коментар и за политическата криза у нас. Социалната мрежа, казва той, е мястото, от което се управлява България година и половина.

"Знам, че лаенето и пенявенето във Фейсбук е напълно излишно и не води до нищо, а само изхвърля временна емоция и индивида се чувства значим, въпреки, че е доказано как държава се управлява през Фейсбук от година и половина. Но, как да е. Още ли мислите, че на някой от новоизбраните им дреме за нас ?! Честно ?!  :))) Под този текст е новият председател на комисията по култура и медии в парламента. Тома Биков. Точно под него е човекът, който въплъщава цялото ми желание децата ни да живеят тук."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ВИС

ВИС

19.08.2021 | 16:50

Някой от ГЕРБ критикува някой без да го обижда. ДейБъ и БКП - Как може да се пеняви така и да обижда ааа ууу тоя изчегъртвач милия ме изпълни с надежда за децата миии!!! Междувременно ДейБъ и БКП - Щее ги изчегъртаме, по добре си ходете че щеее ви трепем до 10то коляно, ще пикаем по министерския съвет и ще замеряме ченгета с камъни АААА Бойко Борисов АААА.

Отговори
0 1
Добре

Добре

19.08.2021 | 13:11

че миткото е видял как се пеняви тома Биков, но не вижда какво дрънка Радев или как се сили Гешев или как се пеняви маята и каква злоба излива хаджи не знам кой си. Няма заплахи, няма гадни подхвърляния и фалшиви новини, не и според този пореден шут.

Отговори
4 4
Боко дрисьора на пудели

Боко дрисьора на пудели

19.08.2021 | 13:09

Томата щеше да уволнява Боко, ама сега му е първо кутре!

Отговори
6 2
Ветеринар

Ветеринар

19.08.2021 | 15:43

Гладно око лошо гледа! ;)

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?