Следвайте ни

Мистериозен инцидент до бензиностанция шашна габровци СНИМКИ

viber icon

Шахта за дъждовна вода незнайно как пламна до бензиностанцията, в района на Дома на хумора и сатирата в Габрово, съобщава gabrovonews.bg.

Пламъците обхванаха пътното съоръжение, намиращо се на ул. “Брянска“, от страната на Митническото бюро в града, малко преди 12.00 часа днес, 15 август, алармира до редакцията на „Габрово Нюз“ читател на медията, изпратил ни снимки.

По думите му бързо след като подал сигнал за възникналата кризисна ситуация на спешния телефон 112, на мястото на инцидента веднага се отзовал екип на пожарната. Огнеборците успели мигновено да овладеят опасната ситуация и да изгасят горящата шахта.

След потушаването на огъня, екипът от пожарникари отворил съоръжението, отвеждащо дъждовната вода, за да потърсят причините за тръгване на пламъците. 

Според работещи в района граждани миризма на газ не е усетена. Във въздуха се долавя мирис на изгоряла пластмаса, вероятно от стопената от огъня ПВЦ-тръба на съоръжението. По думите на автора на сигнала до нас дъждовната шахта е била подменена при реализацията на големия проект за Водния цикъл на Габрово, а на метри от нея служители на „Топлофикация“ – Габрово редовно разкопават мястото, за да отстранят аварии. Разследват се всички версии. Очаквайте още подробности на по-късен етап. 

Източник: blitz.bg

 

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Иван

17.12.2019 | 17:03
0 0

Ужас!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?