Следвайте ни

Министърът на отбраната: Трябва да се справим с корупцията

viber icon

Въпреки нужната кампания „Бъди войник” има недостиг от 19 процента в армията. Това заяви служебният министър на отбраната Георги Панайотов пред БНТ. Научихме си урока след инцидента в Чешнегирово, при който американски командоси влядозоха по погрешка в цех, обясни министърът. Той е категоричен, че нашите военни се представят добре в учения на НАТО и имат перфектна съвместимост със съзниците, включително в сферата на комуникациите, които се водят на английски. 

Доверието към нас е било разклатено – така министърът разчете насолежените санкции срещу шестима българи от страна на финансовото министерство на САЩ. Казват ни: България не може да се справи с корупцията, коментира министърът.  Именно мерки за борба  с корупцията, както и стабилността в страната в навечерието на предсрочните избори на 11 юли са сред основните теми на съвета за сигурност при премиера днес. 

Не се прави ревизия в министерството на отбраната. Трябва да сложим край на политическото говорене, да видим истинското състояние на нещата в страната, бе категоричен министър Панайотов.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?