Следвайте ни

Министър Сачева: Приех негативно акцията в "Хиполенд"

viber icon

Няма връзка между протеста и акцията на НАП в "Хиполенд", заяви в ефира на bTV социалният министър Деница Сачева. Тя призна, че с колегите  са приели негативно проверката.

Не искаме проверки на контролни органи да се разглеждат като репресия срещу българския бизнес, заяви министърът. „Беше прието негативно от мен, включително и от други колеги“, коментира зачева във връзка с внезапните проверки.

„Всеки е свободен да протестира и да изразява своето мнение. Между тези две събития няма никаква връзка. Взети са мерки, за да не се чувства г-н Колев притиснат по какъвто и да било начин и да продължи да изразява своята гражданска позиция по начина, по който счита, че е правилно“, увери министърът.

Според нея темата за върховенството на закона е важна за страната ни, но тя няма да бъде решена с улични протести, а открит диалог. Сачева е категорична, че не бива да има „улично правосъдие“, а „общо национално съгласие“ по важните въпроси от дневния ред на обществото.

По темата за евентуална оставка на правителството, за което настояват двумесечните антиправителствени демонстрации в София и други градове, министър Сачева заяви: „Няма такава тема, но всички варианти са възможни, защото ситуацията е изключително динамична”. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ковидчо:

Ковидчо:

05.09.2020 | 11:53

Шефът на МВР бил "бесен", тая мръхла го приела "негативно"... усетиха че се оакаха с тази "планирана" акция и сега ще се правят на ощипани моми! Ама сал един "Нали" (п*е*д*а*лът бабое*б*е*ц) може да им се върже... нали, бе, "Нали" (ако не онождаш пак нечия майка... или по-вероятно твоята?!)

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?