Следвайте ни

Министър Сачева: Президентът живее в едни лабораторни условия

viber icon

Предстои тепърва да се види финалната част на плана. Коментирането на бъдещи неслучили се събития не е мой специалитет. Не знам защо хабим енергия по процеса на изборите, вместо да се фокусираме върху начина по който всеки иска да управлява. Това заяви социалният министър Деница Сачева  в интервю за предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

Сачева е и областен координатор на ГЕРБ в Добрич. Думите й бяха по повод критиките на Румен Радев към правителството.

"Президентът сякаш живее в едни лабораторни условия и непрекъснато ни представя своята утопия за държава", заяви тя.

„Всеки разумен човек вижда, че зад фразите на президента не се крие особено съдържание. В момент, в който има съмнение, че твоят съветник за борба с корупцията е част от доклад на Европейската комисия за борба с измамите, да не коментираш това, но да коментираш хипотези и празни обвинения… Президентът също дължи отговори по теми, които са трудни и теми, които са свързани например с неговите съветници“, коментира Сачева.

По думите й от страна на ГЕРБ винаги е имало желание за диалог с президента, но той винаги е отговарял с „безпочвени критики“.

„Това е противодържавно поведение – не може непрекъснато да насаждаш съмнение във всички институции, да твърдиш, че всички институции са корумпирани и единствено и само президентската институция е институцията остров, в която няма никакви проблеми. Това несериозно“, заяви социалният министър.

Относно обвиненията към управляващите, че изборите няма да са честни тя каза: „Не зная защо инвестираме толкова енергия в това какъв ще бъде процесът на изборите, вместо това кой как и с какъв ресурс и капацитет иска да управлява страната. За мен това е безидейност. Сериозни промени Изборния кодекс и то непосредствено преди изборите носи рискове. Има опит в момента от страна на хора, които предполагат, че ще загубят изборите, авансово да се застраховат“.

По думите й дебатът за промени в Изборния кодекс трябваше да стартира по-рано, а сега цели просто да саботира изборите.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

7/8

7/8

03.02.2021 | 07:46

За мнозина не е ясно,кравата Сачева за какво изобщо живее.

Отговори
2 2
наследство

наследство

03.02.2021 | 07:11

А Сачева в какви условия живее? Кой я бута в министерствата от 20-годишна? Какви заслуги има баща й?

Отговори
2 2
Трафик

Трафик

02.02.2021 | 21:53

Като видя и чуя такава овца която" помни" само до изгода та си... Единственото ми желание е да хвана кола и да я почна докато не започне да си спомня!!!! Да почне да повръща изказванията си за Бойко и ГЕРБ... ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА АСОЦИАЦИЯ КОЯТО ТАЯ ПРЕДИЗВИКВА В МЕН КАТО Я ВИДЯ.... И ВТОРАТА КАТО ПОГЛЕДНЕ С ТОЯ ПРАЗЕН ПОГЛЕД ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ПРЕД МЕН СТОИ НЕ ЧОВЕК А ПИ. КАЕЩА КРАВА..... ДАЖЕ НЕ МИ ПУКА ЧЕ БИЛА, ПА ЖЕНА ПА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО..... ПРОСТО ИМАМ НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ЛИЦЕМЕРИ ТЕ БЕЗ ЛИЦЕ.... ТОВА Е ЕДИН САЧ ЗА ЯЙЦА НА ЛЪЖЛИВИ ОЧИ....

Отговори
9 7
ДСБ КАДЪР

ДСБ КАДЪР

02.02.2021 | 21:38

ПРОДАЖНА ПАЧА ДСБ КАДЪР КАТО ВСИЧКИ МОШЕННИЦИ ОТ ДСБ

Отговори
6 7
ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

02.02.2021 | 21:33

ТОЯ ФРАНКЕНЩАЙН СЪС СУТИЕН В КОЯ ЛАБОРАТОРИЯ Е ПРАВЕН?

Отговори
9 6
Кака Мара

Кака Мара

02.02.2021 | 21:26

Историята на тази женица много ясно показва как работи Герб - купува си тези, които ги критикуват с окрадените пари от обществени поръчки. И стават едни такива послушни...

Отговори
9 5
Тук си прав

Тук си прав

02.02.2021 | 20:50

Прав си Брат Туй свинско нема такъв кураж Ама щетите който нанася са като на Василий Българоубиец Подло По еврейски Все постила рози по пътя към Ада А се оказва че са само тръне

Отговори
7 5
Чао Чао Чифути

Чао Чао Чифути

02.02.2021 | 20:22

Това свинско еврейскс кривия нос като папагал дали не е рода на онази еврейка разплута Голда Мейр Същия език на омраза сипе към всичко Българско Аиде на 04 04 2021 година да си ги изпратим с бюлетини към любимия им Израел

Отговори
10 8
USA

USA

02.02.2021 | 20:34

Колега не се излагайте, това и Голда Мейр...Голда Мейр каза на Моше Даян че ще му извади и другото око, чак такъв кураж това нещо няма.

Отговори
6 4
Фактология

Фактология

02.02.2021 | 19:58

С лъжите си се излага проста и глупава.

Отговори
15 8
Фактология

Фактология

02.02.2021 | 19:56

Президентът според нея живее в лабораторни условия а тя живее в кочина от тикви. И всеки ден прелита от една телевизия в друга и сее големи лъжи и простащини. Как не й омръзна да се излага.

Отговори
16 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай