Следвайте ни

Министър Красен Кралев: Бях на кислородотерапия 10 дни

viber icon

„Много тежко изкарах COVID-19”. Това заяви в предаването „Здравей, България” спортният министър Красен Кралев.

Първоначално той имал висока температура. Диагностициран е с COVID-19. Само за 3 дни състоянието му се е влошило сериозно и е приет в интензивно отделение на болницата „Света Марина” във Варна с двустранна пневмония и остра дихателна недостатъчност. Лечението му там е продължило 12 дни. В момента е в изолация в дома му и лечението продължава.  

„Бях на кислородотерапия около 10 дни”, обясни още министър Кралев.

Той подчерта, че никога не е подценявал вируса и от самото начало е спазвал противоепидемичните мерки.

„Изпълнявал съм си обаче и задълженията като министър. Срещал съм се с много хора. Няма как човек да знае къде може да се зарази”, коментира министърът. „Единственият шанс, който имаме в момента е да продължим да спазваме противоепидемичните мерки, без да се изпада в крайности и истерия”.

Той коментира и протестите. „Обществото очевидно е разделено. Не е ясно каква част от обществото представляват протестиращите. Ние сме избрани от 1 млн. българи, смятам, че трябва да продължаваме да си вършим задълженията до края на мандата. На изборите народът ще даде реална оценка”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тулуп

Тулуп

11.09.2020 | 10:59

"На изборите народът ще даде реална оценка” Ами нали точно това ви казват вече трети месец хората бе, тулуп такъв!!! Като сте толкова сигурни в подкрепата, подавайте оставка и се явете на избори!!!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?