46
Следвайте ни

Министър Денков коментира зеления сертификат за учителите ВИДЕО

viber icon

„Не можем да въведем зелен сертификат за учителите веднага, защото това ще доведе до кризисна ситуация в системата”. Това заяви министърът на образованието Николай Денков в студиото на „Здравей, България”.

„Не може такъв сертификат да се въведе от днес за утре, защото ще останем без учители. Ако има гратисен период, тогава това трябва да се изговори със социалните партньори – синдикати и директори, така че да се разберем какво правим. Нямаше време за тази комуникация”, каза Денков.

И добави: „Направихме всичко възможно да убедим учителите да се ваксинират. Ако те и сега не го видят – какво да направим? Пак ще се разболяват и пак няма да има ученици в училищата и то не защото министърът е забранил, а защото няма да има кой да ги учи”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Току-що

Току-що

21.10.2021 | 11:27

Кацаров каза : Няма да се бара държавния служител . Този който работи на гише , ще ми се осигури чиста среда . Какво и да значи чиста среда. Удариха само частния бизнес. Да ги накаже на 14-ти . Стига с тия привилегии на държавния служител . Частния сектор ги храни , а те само с привилегии .

Отговори
2 1
Почему, товарищ?

Почему, товарищ?

21.10.2021 | 10:08

Защо така тактично министърът пропуска, че в много случаи именно учениците заразяват учителите си? За тях какъв е гратисният период? Или само учител заразява 1000 души в едно училище? О, чакай....може би не учител, а родител гонеше министъра с прът на знаме. Може би е по-безопасно показването на мускули пред учителите все пак.

Отговори
4 0
Трифон Зарезан

Трифон Зарезан

21.10.2021 | 09:32

Освен учителите и лекарите ритат, и полицаите, и военните. Става много интересно. Взимам си пуканки...

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?