Следвайте ни

Миков преди Конгреса: БСП губи не само изборите, но и идеологията си

viber icon

„Партията губи не само изборите, но и идеологията си“. Това каза , каза в ефира на Нова тв Михаил Миков, член на Националния съвет на БСП.

„Председатели се сменят, въпросът е накъде върви партията. Тези евроизбори сочат, че посоката е грешна“, допълва той. Коментира, че вотът при евроизборите е по-висок, защото в момента БСП е в опозиция, а при предишните - хората са били недоволни от кабинета Орешарски.

„Партията не печели доверие. Не е виновна само Корнелия Нинова, разбира се“, казва Миков. „Защо БСП напусна парламента и се лиши от най-голямата трибуна“, попита той в ефир. Не знае дали подаването на оставка от страна на Нинова е добро решение. „Тя смяташе, че този драматизъм, с който го прави, ще реши накъде да иде БСП“, казва Миков. Според него конгресът ще избере пътят, който да върне доверието на хората към партията. 

Смята, че ако Нинова си оттегли оставката този драматизъм ще се превърне във водевил. „Това е в областта на Стефан Данаилов“, шегува се Миков. Според него БСП трябва да заложи на по-справедливото данъчно облагане и не трябва Орбан да е олицетворение на левите. „Победата на ГЕРБ очертава нова перспектива при местния вот“, казва Миков.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Целувайте ръка на Нинова

Целувайте ръка на Нинова

15.06.2019 | 14:02

Тя ЕДИНСТВЕНА извърши така НЕОБХОДИМАТА и НЕИЗБЕЖНА за България ЛУСТРАЦИЯ в БСП. След конгреса на ГЕРБ се очаква и в другите партии. Интересно е КОЙ ще остане в ДПС след процеса там? Нинова е само изпълнител, иначе НАРЕЖДАНЕТО е ОТГОРЕ. Когато не се цивилизираш САМ, идват МИСИОНЕРИТЕ. Знаете, че ако и те не успеят, идват .....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?