Следвайте ни

Математикът на щаба обяви кога предстои ново затваряне на всичко

viber icon

"Представете си, че имате една акула, която е епидемията, а областните градове са рибките. Кюстендил е най-близо до устата на акулата. Няма област, която да е вътре. Затова се казва, че ситуацията все още е добра.

Така коментира математикът Николай Витанов пандемичната ситуация към момента. 

"Моята логика е математическа. Аз не се бъркам на медицинските специалисти в щаба. Две седмици ни делят от пика на епидемията ", категоричен е той.

"По-скоро заради новия щам се случва този бум, не само у нас, а и в света. Връщането на учениците в училище е фактор, но не основен ", поясни математикът.

"Има една граница от 1500 случая на ден, която не бива да се прехвърля. Около тази граница би трябвало да започнат да се вземат мерки, за да не станат неприятни нещата. Какви мерки ще се вземат зависи от медицинските началници в щаба".

"Хубавото време ще повлияе на заболеваемостта, но след около десетина дни. Може би края на февруари ще има ново затваряне", смята Витанов.

"Последният напън вече е настанал. Това, което ще се случи през февруари, март - ще е последното. После вече масовата ваксинация ще окаже влияние и ще се приключи.", разясни той

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Hahaha

Hahaha

06.02.2021 | 15:24

Тоз паляк не може да обясни вратовръзките си, камоли нещо друго. Само хвърля някакви числа в пространството!

Отговори
3 4
Аман

Аман

06.02.2021 | 13:17

Б.аси истерията с тези ваксини. Те са само по желание,но интересно защо ежечасно се промива мозъка на българина. Който желае,се ваксинира. Не е ясно защо само това се тръби в медийното пространство. Не всички сме съгласни да станем опитни мишки !

Отговори
4 7
Главата му е от паве

Главата му е от паве

06.02.2021 | 12:02

Тоя урод пак на неговото Масова ваксинация Та масова ваксинация Ами нали бе урод еврейски ваксинацията е по желание Не можахте еврейте да научите смисъла на българските думи Масово не се вързва с пожелание Иначе ние Масово Желаем да изчезнете в простраството през някой комин

Отговори
4 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай