Следвайте ни

Мартин Лудия прободен 30 пъти с нож, никой не го търси с дни

viber icon

Пълна мистерия около убийството на 37-годишния бургазлия Милен Радев, познат в града в прякора Лудия. Трупът му е бил заключен в апартамента на втория етаж във вход 9 на блок 55 в ж.к."Славейков" между 3 и 5 дни.

Милен е бил намушкан над 30 пъти с нож, по тялото му буквално нямало място, което да не е накълцано, разкриха криминалисти пред Флагман.

Интересното в случая е, че вратата била заключена. Това означава само едно - че е бил убит по изключително жесток начин, след което извършителят е напуснал жилището и е врътнал ключалката.

Бащата на жертвата се натъкнал на гниещото тяло, след като от 8 декември не можел да се свърже със сина си. Той си отворил с резервните ключове, които имал. Не знаел друг да има достъп до жилището на сина му, но и самият той не бил особено близък с Милен.

 
Съседи твърдят, че рядко виждали роднини да идват в жилището. За сметка на това  Милен редовно събирал тайфа отрепки в дома си. Пиянските им купони понякога създавали проблеми. В регистрите на тел. 112 има над 5 случая, когато патрулни екипи са идвали на място, за да укротят конфликтите. 

Милен е стар познайник на органите на реда и прокуратурата. Той страдаше от параноидна шизофрения и епилепсия, но когато не приемаше лекарствата си, често сътворяваше различни изцепки. Въпреки болното си състояние, съседите му го описват като кротък и спокоен, но без успокоителните ставал агресивен, а в съчетание с алкохол - нещата излизали извън контрол, викал и псувал всеки срещнат.

През 2018 г. Милен Лудия легна по средата на Околовръстното шосе, извеждащо трафика от Бургас за Слънчев бряг. През 2017 г.  беше зверски пребит от дюнерджия срещу БСУ. Причината е, че Милен поискал да хапне без пари, но след като получил категоричен отказ, започнал да буйства и напада служителя, който от своя страна реагирал.

Минути преди това Милен се хвърлил върху капака на преминаващ по бул. „Стефан Стамболов” автомобил. Само месец по-късно психичноболният мъж повторил коронния си номер.

 
 
 

 

 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?