Следвайте ни

Мария Капон захапа Слави: Предателство ли? По-добре скъпи избори, отколкото лошо правителство

viber icon

Предателство ли нарича Слави Трифонов нашето неодобрение на хора, като Петър Илиев? Това написа Мария Капон от от "Изправи се! Ние идваме!" във фейсбук. 

Всеки депутат знае претенциите на избирателите си и те са точно толкова важни, колкото тези на ИТН! Какво мисля? Ние от "Изправи се! Ние идваме!" не можем да ги предадем в полза на някой с повече гласове. Това е болшевизъм. Затова се водят цивилизовани преговори с ясни параметри!, коментира още Капон. 

 
И не, не се страхуваме от нападките на ИТН, не можете да ни прехвърлите отговорността Ви за липсата на цивилизован разговор!

По-добре скъпи избори, отколкото лошо, скъпо правителство!

Времето тече!", заяви тя в заключение. 

По-рано днес Николай Хаджигенов, зам.-председател на "Изправи се БГ! Ние идваме!" заяви по БНТ, че очаква формацията на Слави Трифонов да внесе промени в проектокабинета си до гласуването, което се очаква в сряда. 

Той допълни, че не се сеща за "нито една причина Петър Илиев да бъде бутан на какъвто и да било обществен пост".

"Макар че добре стана, че настояват за него, защото се видя, че такъв човек и такъв тип кандидатура е напълно несъстоятелна", отбеляза Николай Хаджигенов.

Припомняме, че днес се очаква да стане ясно дали "Изправи се БГ! Ние идваме!", както и Демократична България ще подкрепят правителството на "Има такъв народ". Ясно е също, че от  "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще гласуват единно каквото и решение да вземат. От "Демократична България" вече обявиха, че решение ще бъде взето от колективните им органи. Вероятно утре ще стане ясен и отговора на БСП, които по-скоро ги интересуват политиките. В сряда пък депутатите ще трябва да дадат одобрение или неодобрение на правителството на Слави Трифонов в пленарна зала. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Запомнете Пловдив

Запомнете Пловдив

09.08.2021 | 14:31

Тая се очертава, като Спас Гърневски в пола, а политическата мимикрията и от всякакво естество за пловдивска черта за оцеляване и нагаждане!

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?