Следвайте ни

Мария Бакалова с награда от министър, ще развива туризма ни

viber icon

Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова получи почетен знак от Министерство на туризма. Това се случи в рамките на специалната среща, която се проведе между нея и служебния министър – доц. Стела Балтова, която поздрави звездата както за постигнатите успехи, така и за мотивацията, която дава на младите хора, дръзнали да поемат по стъпките й.

Бакалова вече е носителка на титлата „Посланик на дестинация България“. „Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази символична роля на посланик и да прегърнете като своя кауза популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България“, заяви министър Балтова, поднасяйки почетния знак.

Мария Бакалова благодари от своя страна и сподели, че е развълнувана и приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя подчерта, че България е прекрасна страна и нейните красоти, вкусна храна и древна история трябва да се популяризират.

„За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи“, заяви екранната дъщеря на Борат. По думите ѝ природата и архитектурата ни са изключително красиви и тя ги преоткрива всеки път, когато с радост се завръща у дома.

„Трябва да позволим на хората да почувстват България“, каза още Мария Бакалова. На срещата присъства и нейната майка – Румяна, която я придружи и до най-големия филмов фестивал – този в Кан, преди дни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

-----

-----

20.07.2021 | 01:40

На това недоразумение може и паметник да и направите.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?