Следвайте ни

Мая Манолова: Има мостове, които все още не са изгорени

viber icon

„Смятам, че все още има мостове, които не са изгорени и че не всичко е загубено. Нормален политически разговор без диктат и без упражняване на сила и инат би довело до едно положително решение".  Това заяви на влизане в парламента председателят на ПГ „Изправи се БГ!Ние идваме“ Мая Манолова. 

„Министрите трябва да извършат промяната, която хората от площадите очакваха. Ясно сме представили причините заради които няма да подкрепим предложението на ИТН. Днес е важно разговорът да бъде насочен към бъдещето. Затова ще представим пътна карта за реализиране на третия мандат", уточни Манолова.

По думите й той няма как да бъде реализиран, ако няма разбирателство между ИТН, ДБ, БСП и „Изправи се БГ! Ние идваме!". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ТЪП.ОТИЯ СЛАВЧОВА МИЗ.ЕРНА....

ТЪП.ОТИЯ СЛАВЧОВА МИЗ.ЕРНА....

12.08.2021 | 09:48

ДА МАЯ ТАКА Е ТЪРСЕТЕ ГИ .... ХОРАТА ИЗТРЕЗНЯХА СЛАВИ БЕШЕ НАЙ ГАДНАТА ПЪРЦУЦА КОЯТО СА ПИЛИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ....ДОЛНО НЕПОДПРАВЕНО ПЪРВЕНЮШКО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ И БОЛНИ ЗА СЛАВА ХОРА..... ВЕЧЕ СА ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА ЩЕ ГИ ИЗТЪРПИМ.....ЩОМ БОЙКО ИЗТЪРПЯХВЕ И ТЕЗИ ЛА.ЙНА ЩЕ ИЗТЪРПИМ....

Отговори
1 2
Киро

Киро

12.08.2021 | 09:32

Наглос, това е определението за комунистите. Ние не Ви подкрепихме, но сега виж Вие ни подкрепете. Ако ИТН го направят това, мисля че няма да влязат в парламента на следващи избори.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?