Следвайте ни

Мъката е страшна: Огласиха как е загинала красивата Андрияна с джета в Балчик

viber icon

Огласиха страшни подробности за гибелта на Андрияна, която загина с джет в Балчик.

47-годишният Красимир, собственик на фаталния джет, не може да бъде разпитан. Той е интубиран и състоянието му е средно тежко. Това съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, съобщава "Монитор".

Инцидентът стана на 22 август в морето източно от централния плаж в Балчик. Сигнал за него е подаден  на 112 около 18 часа. 47-годишният Красимир Н. управлявал собствения си джет, на който се е возила 27-годишната Андрияна Б.

При движението джетът попада на далян, чиито дървени колони, които държат мрежите, са били свързани помежду си със стоманени въжета. При преминаването през даляна, който не е бил обозначен, от джета пада Андрияна и загива на място.

Според съдебно-медицинската експертиза, тя е получила черепно-мозъчна травма, фрактура на основата на черепа и контузия на мозъчния ствол, в резултат на който е настъпила смъртта й. Красимир се намира в МБАЛ-Добрич.  

От двамата са взети проби за изследване за наличие на алкохол и наркотични вещества. Към настоящия момент резултатите не са готови.

Изискана е информация от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури относно статута и функционирането на даляна, както и от Изпълнителна агенция “Морска администрация” относно регистрацията на джета. Окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев уточни, че резултатите все още не са получени.

27-годишната Андрияна бе погребана в понеделник в родното си село Сенокос. Тя бе самотна майка и остави 5-годишното си дете сираче.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?