Следвайте ни

Мъката е огромна! Разкриха причината за трагедията с Атанас Скатов

viber icon

Причината за жестокия инцидент с алпиниста Атанас Скатов не са въжетата, те са били абсолютно здрави. Това са заявили пред БНР от непалската агенция-организатор на експедицията по повод информацията от по-рано, че Скатов е полетял заради скъсване на въже. Предполага се, че Наско се е изпуснал и затова е паднал. 

Припомняме, че след неуспешна нощна атака по покоряването на втория по височина връх на планетата - К2 (8611 метра), и на слизане от Лагер 3 към Базовия лагер, Скатов изчезна, като стана ясно, че е паднал и полетял.

 Пакистанският журналист Джамил Нагри в профила си в "Туитър" също написа ужасната новина - "Участникът в зимна експедиция на К2 - г-н Атанас Георгиев Скатов от България, който падна при слизане от лагер 3, бе обявен за мъртъв".

Поклон пред паметта му!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

КЪДЕТО ИМА ВОЛЯ

КЪДЕТО ИМА ВОЛЯ

05.02.2021 | 14:04

ИМА И ПЪТ.... Христо Проданов Защо бе хора....Защо....??? Надвихте си на егото и платихте с цената на на най-скъпото което имахте, ВАШИЯ ЖИВОТ.. Въпреки,че има хиляди други начини да се докажете като мъже с желязна воля.... Поклон пред светлата ви памет....

Отговори
20 1
Вирус

Вирус

05.02.2021 | 15:10

Тези хора със желязна воля и кураж са се доказали по много начини и дори по начин , който е невъзможен за други. Светла ви памет смели мъже!

Отговори
13 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай