2374
Следвайте ни

Мъж се опитва да си върне джип, за който платил 120 хиляди лева, но е карал само 8 дни ВИДЕО

viber icon

Врачанин ще съди държавата, защото повече от десетилетие опитва да си върне джип, за който платил 120 хиляди лева, а го е карал само 8 дни. Мъжът се оказал въвлечен в съдебен спор, в който българските власти твърдят, че интерес и претенции към колата има италианска застрахователна компания. Историята се заплита още повече щом става ясно, че според магистратите в Италия компанията не съществува, предаде NOVA.

Даниел Бузов купил колата с всички необходими документи и действаща регистрация, направена в КАТ-Пловдив. „Докарах го във Враца. Тук мина пълен преглед. Получих документ, че всичко е наред с джипа, но тъй като исках специални номера с 4 петици, а те се изработват по поръчка, ми казаха да дойда след седмица, за да си ги получа. Когато отидох да ги получа в полицията ми казаха, че имат подозрения, че джипът е краден и ми предложиха 2 варианта – да го изземат или да им го предам с протокол за доброволно предаване”, разказва той.

Бузов не подозирал, че новата му кола се води за открадната в Италия на 2 юли 2009 година т.е. близо година преди той да я купи. Затова решил да я предаде на властите доброволно.

Мъжът мислел, че е станало недоразумение и когато всичко се изясни, властите ще му върнат джипа. В следващите 7 месеца обаче това не се случило и останалият без повече търпение мъж решил да заведе дело.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

мхм

мхм

29.11.2021 | 10:14

Олигофренчев чак специален номер на талигата. Комплексари колкото искаш... Духай сега да ти дойде акъла в тиквата!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?