Следвайте ни

Маджо се появи с маска на погребението на Любен Гоцев СНИМКИ

Бивш шеф на ДАНС, депутати, ченгета и банкери изпратиха генерала от ДС

viber icon

Един от най-богатите родни бизнесмени - Младен Михалев, се появи с маска на погребението на своя приятел Любен Гоцев. Генералът от ДС, смятан от мнозина за Кръстник на прехода, почина миналата седмица на 90 години.

Маджо, както е известен още основателят на СИК, използва уставно и дезинфектант, след като се ръкува с други от опечалените. Явно бившият борец спазва мерките, както и трябва.

Да изправят генерал Гоцев бяха дошли още известни личности. На Централните софийски гробища се появиха босът на Славия, Венци Стефанов, бившият МВР шеф Румен Петков, бившите червени депутати Кольо Парамов и Атанас Мерджанов. До Михалев плътно беше Иван Драшков, бивш шеф на ДАНС.

Червеният депутат Иво Христов беше със съпругата си. Дойде и банкерката Петя Славова, съдружник с Гоцев в банката "Свети Никола", предшественик на Инвестбанк.

Нямаше как да не дойде и един от най-близките хора на генерала - Виктор Вълков, бивш вицепремиер и външен министър. Той беше в инвалидна количка.

Гоцев беше водач на кръга "Монтерей", в който членуваха Вълков и още куп известни техни комшии от квартал "Изток". На сбирките в ресторанта често се появяваше и Младен Михалев. Сега Маджо живее в Швейцария и почти не се мярка у нас, още по-малко на публични места.

 

Снимка Дневник

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

AlexMrak

AlexMrak

13.10.2020 | 07:17

Печеля повече от $ 12 хил., Като върша лесна работа онлайн от вкъщи само през свободното си време. Аз съм студент на пълен работен ден и само като правя тази работа в продължение на 2 часа, спечелих $ 11242 от тази работа през последния месец. Много страхотна работа и печалба от това са страхотни. Всеки може да получи тази работа и да започне да печели, просто следвайки подробности тук ....... :) ====>>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 0
Милиционер

Милиционер

13.10.2020 | 03:49

Мутра-милиционер-мутра-милицонер

Отговори
2 0
Ние бе

Ние бе

12.10.2020 | 22:01

Не бе там цъфна МВР то Маджо Вика Руменчо опикаващия фонтаните Топла връзка между мафия и партия

Отговори
5 0
Пинокио

Пинокио

12.10.2020 | 15:58

Христо Бойкикев там ли беше?Маджо е бил, а той?

Отговори
9 6
Димитриос

Димитриос

12.10.2020 | 15:50

няма колички за него

Отговори
6 4
Нали

Нали

12.10.2020 | 15:30

Румен Радев как е пропуснал?

Отговори
9 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?