2374
Следвайте ни

Луна ще прави политическо движение, зове за бойкот на балотажа

viber icon

"Оставам в политиката! При този огромен успех това е само началото. Това беше само загрявка", заяви Луна, която бе кандидат за президент на България. След като събра 21 733 гласа, което е 0,81% от вота, тя се зарече, че ще направи свое политическо движение.

"Ние се нуждаем от движение за контрол над властта със задължителен инструмент за отзоваване. Как ще се случи това? Всички знаем, но не го правим. За да можем да бъдем командарени от 240 сладки мишлета в продължение на 4 г.", заяви тя в "Здравей, България" по Нова телевизия.

Решението според нея е новосформираният парламент за инициира Велико народно събрание, което да изработ нова Конституция, но с гражданско съгласие, и да вземе решение за разпускане. "И когато някой не работи за нашите интереси, да бъде отзоваван незабавно. А не като сега - задкулисно направената Конституция не работи за нас, обикновените български граждани, а обслужва паралелната държава", заяви Луна.

На въпрос дали винаги е сериозна, или винаги е в шоуто, тя отвърна, че на кандидатирането й се погледнало несериозно. "Трябва да се прави разлика между моите участия в шоу и моята политическа кариера. За трима прекрасни, но неуспели политици, ми трябваше точно по 3 минути на човек, за да ги разоблича - изтъкна певицата.  -  Напълно нормално е в 21 век да напишеш писмо до когото пожелаеш. Писах на Байдън. Написала съм писмо и до някои президенти на бивши социалистически държави. Ако трябва, лично ще ги посетя. Но няма да се стигне дотам. Защото някои успешни правителства сами ще ме потърсят, като пратят техни хора. Защото корупцията е изключително зловеща и трябва да сложим край на това. Затова призовавам народа в неделя да не гласуваме, а да бойкотираме тази банда, която ни ограби животите".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бутилката

Бутилката

18.11.2021 | 10:59

Покани и Жениту Кълканжиева! Ще си помисля дали да не гласувам за вас.

Отговори
3 0
3,14

3,14

18.11.2021 | 09:49

Луно,Луно,още толкова години да живееш,няма да ти дойде акъл в главата!Свястно нещо не съм чул да кажеш,само тъпотии!Подай си молбата за членство в ГЕРБ - там приемат такива като теб!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?