Следвайте ни

Луд екшън в София! Стрелят по апартамента на семейство, пробиха дупка в прозореца

viber icon

Eкшън, подобен на този от новогодишното хоро в Ловеч, се е разиграл в София. Непознати са стреляли по апартамента на семейство в столичния квартал "Разсадника". Няма пострадали, а само материални щети, съобщава "България Он Еър". Инцидентът се е разиграл в събота. Мариян и жена били в дома си, когато към 22 чули изстрел.  

"Беше нещо като пиратка. Аз станах, дойдох при нея и тя вика "нещо ни гърмят" и аз викам - не, кой ще ни гърми, на осми етаж сме", каза той.

Оказва се обаче, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно разбират, че спалнята също е била на прицел. "Дали е случайно, дали не. Обаче те са 2 удара, не е един. Да кажеш, че е едно - напил се, пуцал някой. То са два. Жена ми седнала вкъщи. Тя е постоянно на плота, нормално. Сега как да живеем", посочи мъжът.

Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в апартамента на осмия етаж и казват, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на никого.   "Притеснени сме. Не е нормално да стоим вкъщи и да ни гърмят. По всяка вероятност е някаква пневматична пушка, защото не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са... не знам", допълни Мариян. Децата и родителите са много притеснени. Извършителят и причините за стрелбата засега остават неясни, а полицията продължава разследването.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай