Следвайте ни

Лелята на убийцата Кристина разкри: Георги много пъти я е заплашвал с пистолет

viber icon

Семейството на Кристина от Сандански, която уби двете си деца, проговори за зверския тормоз на който е подложена тя от мъжа си Георги.

„Нямаха брак, защото той имаше теория, че женените хора не се разбирали”, обясни пред Нова тв лелята на обвинената за убийството на двете си деца в Сандански Кристина Дунчева - Ваня Кирилова.

„Когато тя се настани да живее при него, нито ми се обаждаше често, нито се отбиваше. При едно позвъняване нейно чух как той крещи и пита кой се обажда, след което последва шамар от негова страна. Аз й казах, че веднъж щом е посегнал, ще го направи отново. Насилниците не се спират”, споделя майката на Кристина – Валентина.

В началото Кристина е споделяла, че обича мъжа до себе си. След раждането на първото й дете Кристина е започнала да губи блясъка в очите й, смята майка й.

"Дори и при местния педиатър тя непрекъснато плачеше. Тя каза, че тогава е плачела, защото не е можела да каже какво се случва. Беше щастлива, когато разбра, че е бременна за втори път. Тя искаше къща, пълна с деца. Страхът в нея беше много голям, но живееше с надеждата, че може да го промени", споделя още Валентина.

Лелята на Кристина разказа, че Георги многократно я е заплашвал с пистолет. Тази подробност обаче жената е спестила на родителите си. Бащата на Кристина си спомня, че Георги е подлагал и децата на наказания.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Мнение

Мнение

29.11.2020 | 20:53

Абе ,хора и двамата със сестра му хора ,които са герои и великани единствено с любовните си геройства първосигналнои

Отговори
4 1
Може да нямам въображение...

Може да нямам въображение...

29.11.2020 | 20:51

... но възможно ли е която и да е жена да легне с тази топка лой, пък на всичко отгоре и да изпитва някакви други чувства освен отвращение?

Отговори
8 4
Котка

Котка

29.11.2020 | 20:29

На тюфлека даже на снимка му личи какъв е. Натиснете го и всичко ще си каже. Виждала съм тоя тип мъже - бие и вика "ти си виновна, че те ударих". Човек с по-слаба психика лесно може да се прекърши.

Отговори
14 3
Истината

Истината

29.11.2020 | 20:19

Тази жена, не е убила децата си. Къде е Гешев - той може да докаже истината. Бащата е убил децата си и е опиянил майката. Той има любовница, а сестра му е любовница на шеф на полицията. Докажете истината. Спасете една майка, Гешев може.

Отговори
20 3
Мнение

Мнение

29.11.2020 | 20:48

Когато има любовница (вещица)тя го зомбира и по свой начин отвращава от жена си децата си,Тогава дебелака става невменяем горд и започва терор в къщи,След случката се опомня,но късно

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?