Следвайте ни

Лелята на детето с верига на крака: Ходи при комшиите, краде!

viber icon

Момичето е проблемно. Пазачът я е намерил и се е обадил в полицията. Детето е закарано във Варна. Аз ще предложа на общинските съветници да бъде гласувана помощ за семейството, за да преодолеят проблемите. Това каза за БНТ кметът на Провадия Жоро Илчев за откритото с верига на крака в училищен двор 14-годишно момиче

Лелята отглежда 4 деца. Момичето не бяга за първи път. Често е намирано при съседи, където краде бонбони, сладки. 

"Вързах я на спалнята. Явно е избягала. При мен е от 8 години. Майка й е в друго село. Баткото и той е така, краде и то много, Брат й е на 18 години", разказа лелята на момичето. 

"Имали сме проблеми неколкократно със семейството. Бягаше детето от вкъщи. Лелята е семейство, а не приемно семейство. Лелята полага много добри грижи, социален работник е посещавал дома. Компанията, с което момичето дружеше, й влияе много зле. В момента е в защитена сред, ще видим какво ще правим. Момичето е редовна ученичка със среден успех", каза Бисерка Йорданова, началник на отдел "Закрила на детето" - Провадия. 

 

Коментари (1)

Вериги ли?! Боят им е малко!

Вериги ли?! Боят им е малко!

30.06.2020 | 09:47

Аман от циганите и проблемите им! Била проблемно дете, ама и батко и крадял, пък бягала от вкъщи, леля им ги гледала, щото майката сигурно ражда в другото село...И акцентът върху веригите по всички телевизионни емисии и сайтове...А истината е, че не синджир, а як кютек им е нужен на мангалите! Като няма да учат и да работят, бой, та поне да ги е страх и да си стоят на г..те! И категорично след първото дете родено на 13 да им се търси отговорност и да ги кастрират като животните, че те отдавна са доказали, че не са хора!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?