Следвайте ни

Лекари извадиха пирони и болтове от мъжко тяло СНИМКИ

Отстраненото желязо било близо половин килограм

viber icon

Странен и любопитен случай от Старозагорската болница. Лекари извадиха близо половин килограм желязо от тялото на млад мъж. Пациентът е под наблюдение в реанимация.

Пълен набор от пирони и инструменти, но не в железария, а в тялото на пациент намират лекари от УМБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович”.  Все още не е ясно как гаечен ключ, отвертка, тел, пирони, дръжки от прибори за хранене и болтове са попаднали в тялото на младия мъж.

В момента мъжът е в реанимация, няма опасност за живота му, пише standartnews.

На финала на операцията хирурзите преброили общо 23 „находки“, сред които два гаечни ключа , половин дузина дръжки от вилици и лъжици,пирони , бурми, видии  и парчета от тел. Според участвалите в животоспасяващата операция 27-годишният младеж от доста време  е правел опасни „експерименти“ със себе си по подобие на индийски факири.

Проблемите му дошли от пробиви на няколко места от острите краища на теловете, за които не се знае кога точно са били погълнати, коментираха участвалите в интервенцията.

Те припомнят, че и друг път им се е налагало да вадят метални предмети от стомасите на пациенти, но за пръв път попадат на случай като този с два гаечни ключа и то с подобни размери.

Запознати със случая споделиха, че пациентът е бил настанен за лечение в специализираната психиатрична болница в Раднево по настояване на близките си, които напразно се опитвали да го „отучат“ от навика му да поглъща метални предмети.

starazagora

Снимки: БГНЕС

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?