Следвайте ни

Лекар нападна с юмруци 13-годишно момиче ВИДЕО

viber icon

Шокиращи кадри на агресия срещу 13-годишно дете станаха публично достояние. Те са заснети от охранителни камери в блок, в столичния квартал „Света Троица”. Мъж на 37 години се е нахвърлил с юмруци върху момичето, защото смятал, че му се подиграва като го поздравява.

Адвокат на нападателя е бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. Тезата му е, че месец преди побоя детето тормозело клиента му, предава Нова тв.

На 1 септември 13-годишното момиче и две нейни приятелки седят на пейката пред блока и се забавляват, докато гледат клипове в интернет.

„Покрай тях минава наш съсед, подминава ги, след което се връща, тичешком и напада моята дъщеря, като започва да я бие. Взел й е телефона. Казал й е, а и на нас потвърди, че й е взел телефона, за да не може тя да повика помощ”, разказва Здравка Майска - майка на пострадалото момиче.

Мъжът се втурнал към входа, а момичето го последвало, за да си вземе телефона, показват записи от охранителните камери. На вратата последвала нова порция удари върху нея.

„Този инцидент за нас е тотален шок, защото дъщеря ми цяло лято не е тука. Ние изобщо не сме се засичали с него, тя - още по-малко. Децата, които бяха тук, тричките, които бяха, две от тях казват, че не са го виждали поне от половин година”, обяснява още Майска.

Според майката на пострадалото момиче, нападателят не бил съвсем адекватен. След като научили за боя, със съпруга си опитали да говорят с него. Последвал нов скандал и размяна на удари, при който мъжът изпуснал телефона на дъщеря им.

„Ние извикахме и полиция, като видяхме какво му е поведението. Не можеше и да има разговор. Той потвърди, че телефонът е в него, че няма никакво намерение да го връща и се нахвърли на мъжа ми”, разказа още майката на пострадалото момиче.

Първоначално д-р Кадир Джамфер, сочен от родителите като нападател на дъщеря им, е задържан в полицията за 24 часа. Когато излязъл от районното, нямал никакви претенции. Малко по-късно обаче се върнал с жалба, че е бил бит в полицията, потвърдиха от СДВР.

„Не искам да говоря по този въпрос до момента, когато имаме окончателни данни от проверката, която се извършва”, заяви Емануил Йорданов - адвокат на д-р Кадир Джамфер.

Според адвокат Йорданов, агресията и последвалите синини и охлузвания по тялото на 13-годишното момиче са в резултат на тормоз, упражняван върху клиента му.

„Детето, в продължение на един доста дълъг период от време, се отнася с моя клиент така все едно той й е връстник, подхвърля някакви реплики, които изразяват неуважение. И всичко това се повтаря многократно”, обясни адвокат Йорданов.

Д-р Джамфер се е опитал да разговаря с родителите, твърди адвокатът му. Здравка Майска не отрича за това. Но в разговора с лекаря помолили при евентуален проблем, въпросът да се отнесе към тях. По случая с побоя, вече е образувано досъдебно производство.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Батко

Батко

08.09.2021 | 22:47

Поредният циганин!

Отговори
3 5
КИванов

КИванов

08.09.2021 | 22:19

Един добър бой заслужават родителите на това момиче! Простотията сама не се ражда просто така,наследява се. Хубав ,лош човекът е станал лекар,това момиче какво ще стане? Дано това е урок за детето и родителите,ако не за простотиите им,още шамари ще получат.

Отговори
11 8
Емиии

Емиии

08.09.2021 | 21:59

То името му обяснява всичко.

Отговори
11 7
европейски ценности и бяла мафия

европейски ценности и бяла мафия

08.09.2021 | 21:44

Щом посяга на момичета сигурно си пада по мъже, като в Пловдив ония доктор дето го уби циганин, негов любовник!

Отговори
11 12
анадолски манафин

анадолски манафин

08.09.2021 | 22:00

Каним нашият събрат на мазни пехливански борби с бъркане отзад, пратете го към Анадола!

Отговори
7 8
Ковидан

Ковидан

08.09.2021 | 21:30

Доктори стават разни картофопроизводители от долини на развяти шалвари, как да им вярвам на такива, че ще ме спасяват от Ковид и от каквото и да е?

Отговори
15 6
А ти

А ти

09.09.2021 | 00:25

К'ъв си станАл като си от Париж? Неграмотник провинциален.

Отговори
3 2
Ковидан

Ковидан

09.09.2021 | 13:06

Грамотен мухльо, не знам какъв съм станАл, но поне досега не съм посегнал на жени или момичета!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?