2374
Следвайте ни

Културологът проф. Мариела Модева е новият зам.-министър на туризма

viber icon

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността заместник-министър на туризма е назначена Мариела Модева.

Тя е професор по обществени комуникации и информационни науки, дългогодишен преподавател в Университета по библиотекознание и информационни технологии и в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

От 2019 г. досега е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Била е член на Националния съвет за опазване на недвижимите паметници на културата към Mинистерството на културата, както и съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството по въпросите на опазване на недвижимите културни ценности; европейски програми и проекти за развитие на културния туризъм.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

DZax

DZax

12.01.2022 | 08:55

Това недоразумение най-накрая се добра до обществено внимание. Само и само да сме на първа страница, ще обърнем света. Кой болен мозък предложи това нещо. Е няма отърване от комунистическото котило-баща деца, по нататък и внуци.

Отговори
0 0
Хибрид Прасчо и стоножка И много пържоли Нали

Хибрид Прасчо и стоножка И много пържоли Нали

11.01.2022 | 20:38

Ах какъв пухкав туризъм бя Да го схрускаш И куртулолог ненагледен Чак от култура съ пени Па и като я видим по прашки Направо ни знъм културата дъл няма да ми фане туризъм Амъ кот стане и сабя покаже Нали

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?