Следвайте ни

Куче нахапа зверски по главата 9-годишно дете

viber icon

Куче нахапа жестоко по главата 9-годишно дете в монтанското село Горно Церовене, съобщи Нова телевизия. Момченцето е настанено в болница. Направена му е спешна операция на скалпа. По време на инцидента детето е било с по-малката си сестричка.

Детето се възстановява в болницата в Монтана. „Състоянието му е добро. На главата има 48 шева. Малката ми дъщеря, която е била с него, ми разказа, че докато се спускали с триколката си, кучето е излязло през вратата, те са го погалили леко.

То се е отдръпнало и те са тръгнали, за да се приберат. Тогава кучето е скочило на сина ми”, разказа бащата на пострадалото дете Георги Иванов. Собственикът на животното обясни, че досега то не е създавало проблеми. „Не е породисто.

Не знам какво се е случило, защото бях на работа. Кучето не се отвързва - за една година се случи за втори път. Беше завързано със синджир. В суматохата убих кучето”, посочи още той.

Хората в селото се оплакват, че в населеното място има много бездомни кучета, както и домашни животни, които излизат извън дворовете на къщите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?