Следвайте ни

Крокодила бил жертва на магии, в затвора се учил да им противодейства

viber icon

Прословутият магистрален бандит Емил Милев-Крокодила започнал да прави магии в затвора. Това разкри самият той пред състав на Специализирания наказателен съд, от който поиска да замени мярката му за неотклонение от "задържане под стража" в по-лека преди дни, пише "България Днес". Магистратите не уважиха молбата му, но за сметка на това дадоха възможност на Крокодила да говори колкото си иска в залата и той се възползва максимално. В пространна и пламенна реч задържаният гангстер обясни надълго и широко колко несправедливо е тикнат зад решетките. В подкрепа на своята версия той цитира членове и алинеи от наказателния и процесуалния закон, а познанията му по правната материя шашнаха дори присъстващите в залата юристи. След като подплатената със законови текстове пледоария на Крокодила не трогна магистратите, арестантът сподели, че е жертва на магии, които влияят негативно върху съдбата му.

Драмата на Крокодила с мистиката започнала, след като спецпрокурори му взели боксерките преди време. Към този момент по необясними за арестанта причини започнали да му се случват все гадни неща. Той дни и нощи анализирал негативите върху живота си. Установил, че всякакви решаващи събития са свързани по един или друг начин с числото 13. По думите му разследващите така подреждали документацията, че на тази дата или на страници с този номер се оказвали изключително ключови за съдбата му факти.
Според Крокодила тези неща не били никак случайни, а били свързани с нумерологични изчисления, в които той подозира прокуратурата.

Обирджията допуска, че задържаните му от държавното обвинение боксерки имат връзка с каръка му. Той обаче не обясни по какви причини гащите му са се оказали в прокуратурата и дали те се били необходими за извършаване на някакви следствени действия. Според него боксерките са послужили да му бъдат правени магии. Когато за него нямало и грам съмнение, че е подложен на влиянието на злите сили, той решил да изиска бельото си от прокуратурата. Многократно настоявал то да му бъде върнато, но това така и не се случило, подчерта арестантът.

За да се защити от злите сили, той се захванал с изучаване на нумерология. Това не му свършило работа и Крокодила започнал да прави магии в затвора, заяви той пред съда. В подкрепа на думите си бандитът посочи, че заклинанията му зад решетките не били тайна за останалите затворници.

Крокодила обясни, че освен с магии и заклинания всеки ден се занимава активно със спорт в пандиза. Той сподели, че тренира поне по три часа, защото обездвижването е вредно за здравето. Обирджията отдавна негодува срещу условията в затвора. Според него там било като в тоалетна, а той бил принуден да живее в нея повече от година и половина, откакто е задържан. Липсата на достатъчно свободно пространство и чист въздух също тормозели бандита. Той подчерта пред съда, че където има много хора, кислородът се изчерпва, а издишаният от тях въглероден двуокис е опасен за сърцето.

Съставът на спецсъда не взе под внимание мотива за Крокодила за намеса на магьоснически заклинания в казуса му и не го зачете като обективно обстоятелство, заради което той трябва да бъде пуснат от ареста. Според преценката на магистратите мястото на Милев е зад решетките, защото, ако бъде пуснат, има опасност да се укрие или да извърши ново престъпление. Така той най-вероятно ще дочака старата на делото си в килия, ако не успее със собствените си магии да умилостиви друг съдебен състав да го освободи.

В началото на лятото спецпрокуратурата внесе в съда обвинителен акт, според който Емил Милев е бос на въоръжена организирана престъпна група за грабежи. Срещу него има 6 обвинения за палеж, отвличане, грабежи на бензиностанция и банка и опит за убийство на полицай.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай