Следвайте ни

Крими психолог: Безработицата ще увеличи престъпността

viber icon

Криминалният психолог Тодор Тодоров изрази мнение, че престъпността ще зачести, от ефира на Нова тв.

"Няма как това, което ни се случва в последната година, да не се отрази и на тази страна от живота. В по-малките населени места често има престъпления, в които възрастни хора стават обект на агресия. Това се случва с оглед на безработицата".

Най-вероятно ще зачестят случаите на домашно насилие, възрастните хора ще станат обект на още по-големи измами. Хората ще се опитат да задоволят елементарните си потребности, допълни Тодоров.

Според него пандемията няма да доведе до сформирането на нови престъпни групи.

Всеки пети човек, който е преболедувал вируса, има проблеми. Общувам с доста хора, които са били болни. При всички от тях има страх и очакване нещо лошо да се случи. По-важното обаче е как можем да помогнем на тези хора, каза още Тодоров.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гулям експерт Гулема логика Нема що

Гулям експерт Гулема логика Нема що

20.12.2020 | 10:41

Ей това са гулемите експерти гулемо нещо Значи от безработица Нено Димов Арабаджиеви Баневи Брендо Бирмите Стайков Черепчето Бобокови Дори и президенския съветник другаря Милушев са станали Престъпници Като гледам Делянчо Пеевски и той не ходи на работа и по пътя на логиката е безработен и пак по пътя на логиката на гулемия експерт криминален е путенцеален престъпник По същата логика редно е превантивно Гладния Каскет да се самосезира и да го харестува за да не стане Дилянчо престъпник от безработица Разбира се ако вече не е станал престъпник Гледам и Тиквун не оди на работа а обикаля магистралите с надежда да го вземат в някоя бригада я като фадромист я като валякчия Иначе е доказал че може добре да мачка ко срещне по пътя житейски Що да не го вземат да мачка основния слой на магистралите в някоя бригада та после да не пропадат и да не стават като картофена нива А и ще го спасят от безработица и от там логично да не стане престъпник

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?