Следвайте ни

Краят на една ера: Закриха вестник "7 дни спорт"

viber icon
Марица
В петък излезе последният брой на един от най-популярните спортни вестници в България - "7 дни спорт". Екипът е бил разпуснат, като лошата новина им е съобщена малко след 16:00 часа. Брой в събота (10 декември) няма да има.
Служителите също са шокирани и въобще не са очаквали подобно спиране изведнъж. Всички са били на работа както всеки ден. До около 15:30 часа журналистите са работели върху поредния брой. Дори са били пратени репортери да отразяват събития. Разписани са били и командировъчни за пътувания за мачовете през почивните дни. След това се е състояла среща, на която е било съобщено, че утре вестникът няма да излезе на пазара.

Все още не е ясна окончателно съдбата на вестника в далечен план. Но, поне до Нова година броеве няма да има. След това нещата може да се променят и изданието отново да съществува. Но, това е малко вероятно.
Припомняме, че вестник "7 дни спорт" започна да излиза на 5 февруари 1994 година покрай Световното първенство в САЩ. Тогава медията направи изключителен фурор, като имаше и допълнителни ежедневни издания за успеха на нашите по американските терени./Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?