Следвайте ни

Кой ще вземе 4 бона за снимка на Мутафчийски в кръчма? Генералът отговори пред "Марица"

viber icon

Ще вземе ли някой наградата от 4 хиляди лева за снимка на здравния министър Костадин Ангелов и шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски как тайно посещават ресторант по време на забраната? Това попита репортерът на "Марица" самите мишени на папараците по време на традиционния брифинг на здравните власти.

Офертата за наградата дойде от Сдружението на заведенията в България, което се възмути от категоричната позиция на Ангелов и Мутафчийски, че заведенията не бива да отварят от февруари. Премията включва 2700лв. на ръка и 1160 лв. под формата на ваучери за кръчми. Плюс два ваучера за уикенд пакет за 2-ма с включени закуски, става ясно от справка на страницата на браншовиците във Фейсбук.

От организацията на ресторантьорите твърдят, че имат сигнали как двамата професори тайно ходят по заведения.

"Такава снимка няма и не може да има. Чудя се обаче как още не са измислили някаква фалшива снимка", заяви шефът на кризисния щаб Венцислав Мутафчийски. На същото мнение беше и министър Ангелов, който се възмути как ресторантьорите са превърнали в бутафория прилагането на противоепидемичните мерки. "За последно съм бил на заведение близо месец преди да ги затворят", обясни Ангелов. И пак повтори, че най-важно за здравните власти у нас е да запазят живота и здравето на гражданите. 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай