Следвайте ни

Кой ще е кандидатът на ГЕРБ за президент? Говори Даниел Митов

viber icon

Даниел Митов говори в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов" по темата с кандидата за президент, който се очаква да излъчи ГЕРБ. Няма да съм аз кандидатът за президент на ГЕРБ. Ще обявим нашия кандидат, все още водим разговори със структурите, посочи Митов.

На въпрос не е ли ясно, че на втория тур ще е Румен Радев, Митов бе категоричен: "Не е ясно, той тежко раздели нацията, той излезе от рамките, предписани от Конституцията, взе участие в политически партии, до голяма степен той носи вина, че няма редовно правителство, целта му бе да управлява до президентските избори и да ползва държавния апарат за своето преизбиране. Голяма част от от проблемите сега, са негова отговорност. Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентация."

На въпрос не описва ли себе си, Митов каза: "Не съм само аз единственият с продясна ориентация, разпознат от хората, който може да върне доверието в президентската институция."

Запитан дали ГЕРБ ще продължи с промяна в лидерството, той отговори: "Ние си имаме лидер Бойко Борисов, в последните 2 парламента той казва: "Няма да влизам в парламента". Моето мнение е, че трябва да си води листа, ние сме избрали ясно политическото си лидерство. Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов". 

ГЕРБ без Борисов – другите партии не могат да поставят такива условия, те са нелепи, нямат място в политическия разговор, ще видим каква ще е конфигурацията на следващите избори, но със сигурност

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Сик

Сик

12.09.2021 | 10:27

Стъки е най-подходящ.

Отговори
3 1
Нали

Нали

12.09.2021 | 10:08

Росене, още не си отрзнял! Какво стана снощи? Славчо Атанасов беше в кензис и се наложи да лъскаш бастуна на гладно ли?

Отговори
2 1
Гери Йорданова

Гери Йорданова

12.09.2021 | 09:44

С прозападна ориентация ли ? А ние какви сме ? Българи , славяни ли или американизирани типове ? До кого сме по - близо ? До Русия или до САЩ ? Кои са наши братя и с кои имаме обща история ? Митов , защо се срамуваш , че си българин и толкова.много искаш президента да е орозападен ! Не харесвате Радев , защото е честен , директен , прям и праволинеен , нали ? И без вас , народът ще го избере повторно , защото , той се доказа , че е достоен да бъде президент ! Всеки друг ще е катастрофа за България !

Отговори
9 8
Уникум

Уникум

12.09.2021 | 13:40

Желязна логика, няма що! До кого сме били по-близко...Ами ние сме по-близо до Турция, това да не би да означава, че сме турци??? И каква ни е общата история с Русия? Може ли по-подробно.

Отговори
1 0
Паникум

Паникум

12.09.2021 | 14:37

Та какво ти е различното с Русия Мунчо? Освен че те са световна сила, а ти един балкански комплексар, вечно търсещ нови господари!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?