Следвайте ни

Кой краде в парламента? ГЕРБ и БСП се ругаят за папката на Гърневски

viber icon

Пореден скандал с обвинения за кражба и агресия си спретнаха депутатите от ГЕРБ и БСП в парламента. Червеният избраник Драгомир Стойнев задигнал папката с речта на бившия пловдивски кмет Спас Гърневски от ГЕРБ. След това я дал на своя съпартиец Георги Гьоков, който не искал да я върне дори след като бил пресрещнат от Маноил Манев, който е сред най-внушителните като физика представители на партията на Бойко Борисов. Тази версия огласи от трибуната на Народното събрание Младен Шишков от ГЕРБ.

"В тази зала се краде! Точно преди почивката, колеги от БСП, г-н Стойнев взе папка на г-н Спас Гърневски, която той подготвяше близо 2 часа. Тя беше взета от г-н Стойнев и бе връчена на Георги Гьоков. Г-н Гьоков беше пресрещнат от колегата Манев и беше помолен тази папка да бъде върната. Вместо по съвсем възпитан начин тази папка да бъде върната и да продължи дебата, Гьоков започна да се възпротивява. 6 човека се нахвърлиха върху колегата Манев. Аз съм пряк свидетел. Това е дъното на поведението на колегите на БСП", възмути се Шишков.

От групата на социалистите се възмутиха, че опонентите им говорели пълни глупости и клевети.

Комунистът си е комунист, може да е една папка, но трябва да открадне нещо. Обраха цялата държава и вече са минали на канцеларски материали, каза Спас Гърневски с папката си в ръце.

 

"На вас ви взеха папката, аз не мога да си намеря очилата", наля масло в огъня заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Емил Христов.

Това изнерви заместник-председателят на ПГ на БСП за България Георги Свиленски, известен повече като първия съпруг на президентшата Десислава Радева, който атакува Христов.

„Вие позволихте на Спас Гърневски за 110-ти път от тази трибуна да чете една и съща декларация, едни и същи опорни точки, даже, които не ги е научил и стана повод за парламентарната група на ГЕРБ да направи декларация от името на парламентарната група, затова, че папката била изчезнала. Тези неща, които той четири години не успя да ги научи“, каза още Свиленски. И призова на Гърневски да не му се дава думата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Спасеее

Спасеее

15.10.2020 | 21:06

Тоя Бо. Клук прилича на втасал козунак.. Какъв може да си щом собствения ти син смята че си мизе. рник и не те зарязва за баша

Отговори
0 0
Спас тъпото

Спас тъпото

15.10.2020 | 21:01

Колко ГЪ. Зове олиза тоя ПОМИЯР Да стане партиен член... Само да знаете??? Работи не в печатницата и тоя мисир събираше изрезките хартиени във високопепатния цех с бай Муто циганина... ТА явно от тогава му е "ПОЧЕРНЯЛ ГЪ. ЗА" ** КАК СТАНА ТОЛКО СМЕЛ НИКОЙ НЕ РАЗБРА???!!! ХОДЕШЕ И СЕ МАЗНЕШЕ НА КУЦО И САКАТО ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ... ИМАШЕ ЕДНИ ГОТИНИ ИНЖЕНЕРПЕТА ПОЛИГРАФИСТИ ИНТЕЛИГЕНТНИ, УМНИ ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИЛИ В МОСКВА... КАК СЕ МУШКАШЕ... АМА ТИ КАТО СИ ГАЛОШ В ИНТЕЛИГЕНТНА СРЕДА НЕ ВИРЕЕШ. ТА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ТЕЗИ УМНИ МОМЧЕТА ГО ШКАРТИРАХА.... БЪЗИКАХА СЕ С НЕГО... И ТОЙ СЕГА УМРЕ ДА МРАЗИ КОМУНИСТИ... АМА БОЙКО Е ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ ТОЙ Е НАШЕ ЛАЙ. НО И НЕ МИРИШЕ... ТА ГЪРНЕВСКИ Е ТОВА ЕДНО НИЩО...

Отговори
1 0
Марийка

Марийка

15.10.2020 | 15:42

Мариййй.... Най боли някой да гепи от изпечен крадец...

Отговори
1 3
Спас е с тези които са на власт

Спас е с тези които са на власт

15.10.2020 | 15:16

Спасе Спасе я кажи тая шия дали е от трушия Ех недуозрял комунист гладен

Отговори
3 4
Ицо

Ицо

15.10.2020 | 15:30

Ще те върнем в 1 клас ,че ми се виждаш недУОзрял!Зреенето не е проста работа!

Отговори
4 1
Христо

Христо

15.10.2020 | 15:03

Ние си знаем ,че по крадливи от комунистите,няма!

Отговори
4 2
ПЕЧЕТНИЦАТА

ПЕЧЕТНИЦАТА

15.10.2020 | 14:38

ГЪРНЕВСКИ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ ВАЛЕНТИНА СЕМЕРДЖИЕВА СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ПОЧИВНАТА БАЗА В ПРИМОРСКО КОЯТО БЕШЕ НА ДЪРЖАВНА ПЕЧАТНИЦА ДИМИТЪР БЛАГОЕВ.... ТА КРАДЕ ГЪРНЕВСКИ НАЙ НЕ АВТОРИТЕТНИЯ ЧОВЕК В ПЛОВДИВ....ТУКА В ПЛОВДИВ ГО ПОЛЗВАМЕ ЗА СЕЛСКИЯ ИД.ИОТ И ХУБАВО ЧЕ ГО ИМА ЩОТО ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕДУВАМЕ...А НА ГЪРНЕВСКИ НАЙ МУ ОТИВА ДНЕС ВИДЯХ ЧЕ И В ПАРЛАМЕНТА СА МУ ГЛАСУВАЛИ ТОВА ДОВЕРИЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ ИД.ИОТ.... КОЛКО ЗАД.НИЦИ ОБЛИЗА ДА СТАНЕ ПАРТИЕН ЧЛЕН НЕ Е ИСТИНА.....И СЕГА ПЪК ЩЕ ЛИЖЕ НОВИТЕ ДЕТО ДАВАТ ДЕПУТАТСКИ МЕСТА....ТОЛКОВА НИСКО Е ПАДНАЛ ТОЗИ НЕ ЧОВЕК ОТ КОЙТО СОБСТВЕНИЯ СИН СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ НЕГО ЧЕ Е НАПРАВО ТЪЖНО .... И ТОВА НИЩО СЕГА ДАВА ОЦЕНКИ ..... ТОВА Е ТВАР БЕЗМОЗЪЧНА ?????

Отговори
6 4
намръщенЪ

намръщенЪ

15.10.2020 | 14:38

А на червените национални предатели трябва да се затвори устата! ЗАВИНАГИ!

Отговори
5 5
Alee

Alee

15.10.2020 | 13:50

Сега Google плаща 11570 до 12500 долара на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя ===>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?