Следвайте ни

Кошлуков ще съди за клевета министъра на културата

viber icon

Изпълнителният директор на БНТ Емил Кошлуков отговори на служебния министър на културата Велислав Минеков. По-рано днес назначеният за министър Минеков потвърди мнението си, че БНТ са заплаха за националната сигурност, защото са излъчили брифинг на ГЕРБ. Освен това обвини ръководството на медията, че е оказвало натиск върху служителите си да излязат с декларация срещу министъра.

„Във връзка с разпространените неверни твърдения от г-н Минеков на пресконференция днес (08.06.), заявявам категорично, че тези твърдения са откровени лъжи и клевети. Ще предприема всички законови действия, свързани с ангажиране на неговата отговорност за публичното разпространение на клеветнически изявления, включително и по съдебен път“, съобщи Емил Кошлуков в социалните мрежи.

„Г-н Минеков в качеството му на министър си позволи да изрече лъжи, които хвърлят петно не само върху моето име, но и върху работата на БНТ. Няма да позволя да се тиражират клевети и неверни факти. Безусловно ще защитя своето име и работата на колегите“, пише още шефът на БНТ.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Абе

Абе

08.06.2021 | 20:11

Главния Мисир на Републиката и подлога на Тиквата щял да съди!?

Отговори
5 4
да попитам

да попитам

08.06.2021 | 16:29

Каква работа е прякото излъчване от фесбук на Боко? Колко точно работиха мис***ките?

Отговори
7 6
Много нагли бе тая чифутска гнас

Много нагли бе тая чифутска гнас

08.06.2021 | 16:13

Чуфлукоф гадното еврейско купеле възпитаника стипендиант на еврейна Шорош щял да съди Абе чифут Той Господ ви е осъдил първом А ти да съдиш си е жив ташак БНТ ти я превърна в сборище на чифутска скапана пасмина Мира Радева свири ли ти на дудука чифутски

Отговори
9 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?