Следвайте ни

Корнелия Нинова: Третият мандат е кризисен, но и възможност

viber icon

„Не извивайте ръцете на президента на кой да даде третият мандат“, предупреди Нинова от трибуната на Народното събрание.

Лидерът на БСП разкритикува действията на колегите си в Парламента. В изявление, което прочете пред депутатите в залата, тя напомни, че е време за адекватни действия по важни за страната ни теми като избор на правителство, настъпващата четвърта вълна от коронавирус и цените на електроенергията.

 „Не разбираме тишината в тази зала на фона на това, което се случва в държавата. Ако си заравяме главите в пясъка и мислим, че извън нас животът не тече по различен начин, правим голяма грешка.“, каза Корнелия Нинова

Тя допълни, че всички сме изправени пред сериозни предизвикателства в следващите месеци заради новата вълна от ковид и е съпричастна с протеста на медиците от вчера.

Според нея рекордните нива на цената на електроенергията ще окаже огромно влияние и ще повиши цената на всяка стока и услуга.

„Най-важният въпрос – този за доходите, не може да бъде решен“, каза председателят на БСП и апелира  за отговорност.

„Не налагайте разделителни линии, защото това минира възможностите за България“, обърна се лидерът на БСП към протестните партии.

И допълни: "Ооставени сме пред избор и той е стабилност, сигурност и грижа за хората или икономическа и социална, здравна, политическа и конституционна криза."

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?