Следвайте ни

Корнелия Нинова ще се съди до дупка с Атанасова от ГЕРБ

viber icon

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва евентуално решение на съда срещу Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това съобщи червеният лидер във фейсбук.

Нинова заведе дело срещу Атанасова за злоупотреба и манипулиране на мнение. Поводът е скандалът, който се разрази покрай външнотърговското дружество "Техноимпекс", в чиято приватизация е участвала Нинова.

Соцлидерът обяви преди време, че дружеството е проверявано три пъти, а Атанасова показа писмо, в което на въпрос дали това е така, тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е отговорил отрицателно.

Ето какво написа Корнелия Нинова в социалната мрежа:

"Във връзка с публикувана информация, че съм осъдена от Десислава Атанасова /ГЕРБ/ да заплатя разноски по дело, заведено от мен срещу нея за клевета, заявявам, че не съм получила съдебно решение и все още няма публикувани мотиви.

Адвокатите ми ще се запознаят с решението, щом го получа, и ако отговаря на казаното от Атанасова, ще го обжалвам на втора инстанция.
Доколкото знам, госпожа Атанасова има диплома по право, а и първокурсниците в Юридическия факултет знаят, че първоинстанционното решение не е окончателно."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ИВА

ИВА

07.11.2020 | 09:54

ТАЗИ НАПЕРИ ПАК ГРЕБЕНА , МИНАЛАТА СЕДМИЦА БЕШЕ КАТО ОТРЕПАНА МИШКА ,КАТО Я ПИПКА КОВИДА .ОТРЕПКА ТАКАВА

Отговори
1 0
Нали

Нали

07.11.2020 | 01:08

Виц: Дядо, ти бил ли си комунист? Да дядовото, бил съм. Ама какъв беше, по убеждение или по стечение на обстоятелствата? Не знам дядовото, какъв е бил, но така яко го бих, че пищеше като зaклано прaсе!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?