Следвайте ни

Корнелия Нинова покани на разговори ИТН, ДБ и ИБГНИ

viber icon

Председателят на коалиция “БСП за България” Корнелия Нинова изпрати покани за разговори с “Изправи се БГ! Ние идваме!” на 29 август (неделя) от 14:00 часа, на “Демократична България” на 31 август (вторник) от 10:00 часа и на “Има такъв народ” на 1 септември (сряда) от 11:00 часа за съставяне на правителство с третия мандат, възложен на ПГ на коалиция “БСП за България”.

Нинова предлага срещите да бъдат открити за медиите.

Припомняме, че партията на Слави (ИТН) се отказа да прави правителство с първи мандат в последния момент, след като не получи достатъчно подкрепа. ГЕРБ директно върна втория.

"Избрах да връча на БСП третия мандат, причините са много. БСП изповядва ценностите свобода, солидарност. БСП съхрани откритост и диалогичност при досегашните усилия за съставяне на правителство. Вярвам, че тези хиляди честни хора са гарант, че третият мандат ще бъде употребен за съставяне на кабинет около ясни ценности", каза Румен Радев при връчването на мандата. Той пожела предложените министри да са изявени личности.

 

 


 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Огледала

Огледала

27.08.2021 | 15:58

За страни с разпаднала държавност рецетата е инклузивно правителство с лидерите на всички парии министри. Гн Борисов на културата, Трифонов на балета, на ДБ интернациолни връзки, на БСП пенсионнодоходното, на Манолова промишленото производство

Отговори
4 3
jon bon

jon bon

27.08.2021 | 14:14

Голямото напъване на Курнела!!!

Отговори
13 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?