Следвайте ни

Колегите на Кристина, убила децата си, в шок: Беше много учтив и спокоен човек

Сандански обяви ден на траур

viber icon

Кристина Дунчева, която е арестувана и заподозряна в жестокото убийство на двете си деца Ивон и Васил в Сандански, е описвана като учтив и добър човек от колегите си. До днес тя е била в неплатен отпуск, уточнява "24 часа".

32-годишната жена е завършила магистратура “Икономика на транспорта” в УНСС. След това за 9 месеца е работила като младши експерт в Агенция “Железопътна администрация” към Министерството на транспорта. За кратко е била и продавач-консултант, преди да излезе в майчинство.

От октомври е назначена по заместване като касиер-домакин в ПГ “Яне Сандански” – Сандански, на 4-часов работен ден. Заради това, че няма възможност да ползва платен отпуск, на 11 ноември си е пуснала неплатен до 20 ноември. Не е обяснила на колегите си какво го налага.

“Изключително съвестен колега. Много коректна, спокойна, учтива. Винаги идваше по-рано на работа и, когато се налагаше, си тръгваше по-късно. Всички сме в шок. Нямаме никакво обяснение какво и защо се е случило”, коментира директорката на гимназията. Пред колежките си Кристина не е споделяла за семейни проблеми.

Със заповед на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, днес – 20 ноември, е обявен за Ден на траур, в памет на трагичната смърт на тригодишната Ивон и петгодишният Васил.

В траурния ден се забраняват всички публични празненства, а националните знамена на институциите в община Сандански,  ще бъдат свалени наполовина.

"Почивайте в мир, ангели!", пишат от общината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Била  е  учтива

Била е учтива

20.11.2020 | 11:48

Но учтиви ли са били тези които са искали да и отнемат децата. Малко ли са случаите когато от силна любов стават убийства.Не оправдавам действията и но се поставям на нейно място.

Отговори
3 6
Шок

Шок

20.11.2020 | 11:27

Защо тая психарка не се е самоубила а е заклала горките дечица. Линчуване на тая не може да се нарече майка а чудовище.

Отговори
8 1
Ерхан

Ерхан

20.11.2020 | 13:36

За трепване е тая жена. Как е могла да заколи двете малки ангелчета

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай