Следвайте ни

Кой е новият милионер на България от PokerStars

Българин пожъна небивал късмет на юбилейния турнир Sunday Million в платформата PokerStars, съобщава bulnews.bg. Нашенецът с никнейм kripchin стана втори и прибра главозамайващата сума от 707 574 долара, което по днешния курс прави над 1 120 000 лева.

Турнирът се проведе в два дни и в него участваха близо 35 000 души, почти 10 000 от които са направили re-entry. Наградният фонд беше 10 милиона по случай 12-годишнината на турнирите Sunday Million.

Българинът отстрани четвъртия останал на финалната маса и влезе в топ 3, заедно с бразилец и швед. Само четири раздавания след подновяването на играта шведът отпадна и българинът остана да се бори с Hulk9950 за първото място в оспорван heads up. В крайна сметка обаче нашенецът загуби на Q10 срещу А3, като на бразилеца се обърна чифт тройки.

Справка в статистиките на kapchin показва, че това е първата му голяма печалба в онлайн турнир. Според статистиките българинът е абсолютен дебютант и до момента е влизал само два пъти в челните пет позиции, като общите му печалби преди големия успех възлизат на едва 61 долара.

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?